Земај. Одличен е. Погледни го и Dongfeng Fengon 500, еден од најголемите производители џин во Кина, во државна сопственост е брендот и зад него стои државата Кина, носи Mitsubishi 1.5 мотор.
@AAKG Fala, da ne imate preporaka slucajno za ppf folija vo Sk? ne mi se vozi niz grad nova kola bez nikakva zastita, keramika ne bas poso ja vozam i po avtopati normalno, pa kamcinja itn..
Mwrap garage Skopje. Овие се едни од подобрите. Цените се скоро секаде исто битно ви е да се добро залепени да нема меурчиња.
Бензин варијанта гледав. Ама дизел не ни гледам на странава, само бензин, хибрид и електричен модел има. Предлог за друго SUV возило околу 20к имаш ли?
Ако сакаш Пежо, тогаш гледај половен 2008 ама со 1.6 дизел. За нова кола, само кинеска. Извонреден квалитет, многууу опрема. Предлог MG ZS, Dongfeng DFSK 500, Dongfeng Mage (26.000 eur), BAIC X35. Ако гледаш европска кола, цената ќе биде дуплирана и помалце опрема. Или пак корејски Kia Stonic и Toyota Yaris Cross, ама многу помалце ќе добиеш.
Половна кола веќе не купувам. Ме прелажа маж ми пред две години, еве нон стоп е на сервис колата. Се' нешто и фали. Ќе им ја оставам таму, нека си ја чуваат, да не ја гледам. Ај да ги разгледам кинескиве, не ми биле досега опција. Ама оваа Mage во City mall ја видов, мнооогу е лична
Да, Mage е фантастичен на изглед. Дизајнот е врвен човече, модерен, европски, внатре интериерот е сателит. За таа цена нема подобра кола со толку многуу опрема. 1.5 бензин моторот во Mage е јапонски, Mitsubishi мотор. Изработката е луксузна, јас го тестирав DFSK 500 звукот на вратите, самите материјали се преоодлични. Dongfeng е еден од џиновите брендови и еден од најстарите производители, во државна сопственост е и зад него стои државата Кина, значи се работи за сериозен бренд. Во црна боја, Mage и ноќе е лудилоо од изглед