И во коментари на профили Иначе, oдамна мислам за ова да пишам - не знам дали некој приметил и го дели мислењето со мене, aма двеве теми за изреки во Литература Изреки, поговорки, мудри мисли... и Quotes, интересни поговорки барем мене ми се многу слични, да не речам со иста намена. Секогаш кога ќе прочитам некаде некој убав цитат што сакам тука да го споделам, се мислам во која од овие две да го ставам Темите се од многу одамна, си функционираат и двете по 6 години, ама ако е изводливо мислам дека би било убаво некако да се спојат. Just sayin'
Одамна го мислев ова ЛП да биде како chat да може одма да се врака на пораките без да чекаш неколку секунди би било супер .
И јас би некоја друга боја, само затоа што розевово е ептен дречаво. Бар некоја поблага верзија на розево да беше... или црвено. Иначе @Jamey, оди во поставки и таму може да се промени бојата во бела на некои делови.
Трајни банови за сите „алфа“ мажјаци кои не знаат нормално да се однесуваат на форумот! Преочигледно е дека неколку (машки) ликови си лечат комплекси и фрустрации на темите од типот на Значењето на невиноста кај девојката за денешните маж. Тука одамна нема дискусија, туку само вреѓање, вулгарности и понижување на сексуално активните девојки и жени. Еве, и не мора да биде бан, може да биде и забрана за коментирање во конкретни теми зошто определени фаци навистина ја преминуваат границата на цивилизирано форумско комуницирање.
Ептен строги правила во категорија Религија и Политика зошто сите својата (не) култура многу ја истакнуваат - претерано.
Четот да е место за забава, а не за оговарање. Во спротивно и од таму да се важат пријави за казни и бан.