Како ќе ја криеме Мене никој од реал лајф освен една другарка не знаат дека сум на форумов.Не знаете како се кријам у друштво и се молам кога гуглаат да не искочи нешто од Фемина Тек со апликација
Хахахаха па нема да им го даваш телефонот како ќе видат инаку. Иначе да не ти кршам филм ама нема шанси никој да те нема препознаено .
Предлог: Кога некој на некого го игнорира, на тој што е игнориран да му стасува известување дека одреден член го игнорирал.
Зошто известување? Јас ако не сакам да те читам тебе, ти сакаш. Што ќе ти смени игнорот? Мене едино ми е глупо што тие што ги игнорирам ме цитираат, а не знам и не им враќам ако е за одговор.
Не ме сфати изгледа. Кога јас тебе ќе те игнорирам, да ти стигне тебе известување дека јас те игнорирам и не те читам. Јас имам преку 10 што ги игнорирам, а тие не ни знаат.
^ да, за скриено катче и јас пред некое време нели реков, а и уште многу други членови се согласуваат со тоа, ама еве никако да го сменат тоа. Нека се зголеми бројот на мислења за влез во скриено катче, 100 мислења се ништо и така секој може да чита, а не е фер, таму повеќето душата си ја оставаме.
На изводот на поттеми во некоја тема, на копчето со слика на корисникот (на сликата) наместо податоци за профилот да се прикажува список на сите коментари односно објави на корисникот во таа поттема, кога ќе се притисне на сликичката.
Зошто е затворена и избришана оваа тема? Не најдов некоја која веќе ја има https://forum.femina.mk/threads/Скопје-Џез-фестивал.15225/ Би било добро да има посебна категорија Уметност каде можат да се објавуваат секакви настани зошто во музика се објавуваат претежно музички фестивали. Каде да вметнам камп - настан, на пример? Или барем една посебна тема за настани и случувања што можеби нема да биде во „општи дискусии“ зошто таму секако има разноразни теми.
Да има како дел за историја и географија. На пример:Во делот за историја да отвориме тема за Александар Македонски и за др.За георграфија за некои реки,езера,градови,држави. Ова ми е инспирација од Кајгана форум,па решив тука да го ставам како предлог.