Предлози и идеи за сајтот и форумот

Discussion in 'За форумот' started by bilkata, Mar 17, 2010.

1. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Па некои всушност прават профили за да напишат за проблем некој. И тоа е едно/две мислења и повеќе ги нема. Јас мислам дека добро е вака. Но може да биде прво да прашаат дали можат да отворат тема на модератор или нека разгледаат дали веќе има такви теми не знам.

2. kolovoz

kolovoz Популарен член

Мислам дека е добра идеа да се прашуваат модераторите за да се отвори некоја тема , ова го мислам за сите не само за новите членови - многу често се случува и јас (иако не сум баш толку стар член) да незнам дека некоја тема ја има или нема, а да ме мрзи да ја барам, обично губам трпение после 5тата страна, а знаеме дека барањето по некој клучен збор баш и не дава добри резултати(секој може за една иста тема да стави различен наслов) а модераторите се најдобро упатени ...
    Во врска со тестирањето сум против затоа што е малку глупаво да се тестираме за да бидеме членови на некој форум односно за да дадеш свое мислење или отвориш некое прашање за кое ти треба информација, да треба да полагаш, па тоа е апсурдно -како да полагаш тест на интелигенција за да влезиш во некое ''елитно'' друштво...така на тој начин 1.се потценуваат лугето, 2. се затвараме за нови членови , а со самото тоа како да се затвараме за нови мислења и идеи ....Сепак ова е страна накоја сите треба да се дружиме и каде ти е потребна само желба за нови виртуелни пријателства и за споделување на искуства, каде имаш слобода да се изразиш, претставиш себеси како сакаш, да прашаш она што никогаш во реалноста не би го пршал некој лично, и да добиеш инфо за се ......

3. Hipica

Hipica Форумски идол

@МисКапкејк: Проблемот секој може да го пише во некоја од темите кои служат за проблеми. Факт е дека нема потреба од нова тема за проблем.

MissCupcake likes this.
  4. MissCupcake

Па затоа напишав да разгледат дали има таква или слична тема или да прашаат модератор. Инаку ФајрКвин тоа со тестот веќе беше предложено. :)

5. Wilde2105

Wilde2105 Истакнат член

Член сум на неколку форуми но не македонски и можам да кажам дека го разледав цел пред да се зачленам и ми се допаѓа активноста на членовите, богат форум со фини луѓе . Мој предлог е можеби може да се отвори категорија уметност под која не би се подразбирала само музиката нели. Политика и нешто слично. Но како и да е супер е и продолжете така !

6. MissCupcake

Политиката е се само не уметност. :D А има категорија ако не си видела литература и уметност. :)

7. SexyLady

SexyLady Популарен член

Јас ова го имам видено на други форуми па мислам дека би било корисно и тука да се примени.
    Нели се случува новите членови да пишуваат мислења едно по друго, наместо да ги редактираат. Јас мислам доколку некој така напише едно под друго мислење - тоа самото автоматски да си се додаде во горното мислење.
    Доколку истече рокот за редактирање тогаш да си се напише под него.
    Што мислите? :)

8. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Или пак додека е активно копчето редактирај да не може да се пишува нов коментар :) .

crazylady and SexyLady like this.
  9. Wilde2105

Wilde2105 Истакнат член

Хаха стварно не е ? :lol: а за категоријата за литература и уметност не ја видов за жал и ајем соу сори .. :)

10. Elennaa

Elennaa Популарен член

Незнам дали е соодветно мислењево за тука. Дека е заклучена темата Критики и забелешки и морав тука да пишам:
    Би сакала да се подобри страната со лајкнуваните мислења. (затоа што некое едно исто мислење може да се најде на неколку страници) :$

11. Cacy

Cacy Популарен член

Ништо не те разбрав :?: :lol:

12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Еве пример.. идам на лајкнуваните коментари..

И последните коментари што ќе се појават на првата страница, ги има на почетокот на втората и третата страна.. Неможам да се снајдам..Незнам како да обајснам.. :?:

Attached Files:

13. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Elenna колку што те разбрав зборуваш за лајкуваните постови кога сакаш да видиш кој ги лајкнал. Е па вака не оди долу на бројката на мислењата туку оди на самото име твое (еленна). Тогаш ке ти излезе твојот профил и најдолу ке видиш добиени ѕвездички, па отвори го тоа и ке ти излезат феминките што те лајкнувале ако сакаш да видиш за кое мислење одбери ја опцијата -оди на мислење.

За форумот немам зборови колку е среден и колку е саалам. А за сајтот искрено да ви кажам нешто во последно време со сите што правам маубет малку е монотон. Једино категоријата забава ми се допаѓа најмногу а порано не ја ни отварав. Нормално е мене може да ми е станат таков кога веќе година време читам и сите статии ги знам ама имам пријателки што не се толку редовни на фемина па истото го кажуваат. Башка ме нервираат тие ракламите на сред текст кога ке ми излезат :devil:

Elennaa likes this.
  14. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Мислам дека мислењето се повторува толку пати колку што е лајкнато. На пр. ако мислењето е 5 пати лајкнато, 5 пати се повторува низ страниците.

GarpovaV and Elennaa like this.
  15. MissSpark

MissSpark Популарен член

Идеја - овозможување на коментари на профилите. Иако е украдена од другите форуми, сепак тоа му недостасува на форумов.

16. S-i-m-o-n-a

S-i-m-o-n-a Истакнат член

Потполно се сложувам... Супер би билоо.. ОДма ке знаеме дека некој ни одговорил или слично ... :)

Elennaa likes this.
  17. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

ее да и јас мислам дека би било супер

Elennaa likes this.
  18. femina90

femina90 Популарен член

Без навреда, ама тек тогаш форумов ќе се претвори во фејсбук.

sesilija and Elennaa like this.
  19. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

И што би си коментирале? :^)

20. belieber

belieber Популарен член

Глупости да не сакате и Pokes да има? |(