Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Понекогаш се мислам дали сајтов е за жени или мажи :)

Веројатно Михајло ја средува насловната на сајтов, зашто само за манекенки, пејачки и нивното згодно тело се пишува, абер од некој згоден маж да се немало, а сепак е фемина нели, Билке, ангажирај се повеќе :D

На Madonna, Elenuskaa и Miss666 им се допаѓа ова.
  2. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Може еден предлог, со цел поквалитетни дискусии и одбрана од тролови, да не им се дозволува на нови членови до 50тина мислења да отвараат нови теми? Помалку работа за модераторите и почист и поубав форум.
    фала многу, приватно

На chocolate.chick, anneyy и heart.stealer им се допаѓа ова.
  3. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    и јас се согласувам со кравче :) нема што нема низ форумов ако на некој му треба помош секој ќе си се потруди да си најде под тема што ќе одговара со неговото мислење,а не му текнало ме мрзи да барам чекај ќе си отвораам нова тема.

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.
  4. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Нема потреба, и да има дупла тема, штом се вклучи соодветниот модератор ќе си ја среди, а баш зашто често тролови отвораат теми не треба да им се придава значење, туку само да се пријави темата и тоа е тоа.
    Многу добро си е објаснато тука za-forumot/internet-trolovi-t2981/ не треба да им се одговара, туку треба да се игнорират, а тука веќе почнува борбата кој подосетлив коментар ќе остави.

5. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Еве ако правите муабет за сајтот да има повеке рецепти некако има ги многу малку.А за другото сте супер

6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Во Соновникот поимот љубење :D сменете го во БАКНУВАЊЕ.....да зборуваме и пишуваме литеРатурно македонски

Прикачени фајлови:

• Untitled.png
      Untitled.png
      Големина на фајлот:
      547,4 KB
      Прегледи:
      211
    На Madonna му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Mayyya

Mayyya Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.253
    Допаѓања:
    6.025
    ^ ЉУБЕЊЕ е глаголска именка во македонскиот литературен јазик и потекнува од ЉУБОВ.

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Абе добро,ама под љубење и друго можи да се подразбира.А зошто да не е бакнување,што во случајов повеќе изгледа на тоа се мисли, и тоа си постои :)

9. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Па најверојатно сакаше да каже дека и двете работи се точни. :)
    И љубење и бакнување е правилно. ;)

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  10. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Јас прдлагам малку да смените.Па што не интересира (зборам за мене,а и сигурна сум дека и други ке се согласат) од славниве личности кој раскинал кој се оженил кој направил операција за усните....... :x Па ставете нешто поинетерсно.На пр да има категорија за спорт,за филмови и мн др поинтересни работи. :)
    Сепак ова е мое мислење и јас ова предлагам,но немора да се согласите ако не ви се допага. :)

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. duduk

duduk Активен член

Се зачлени на:
    8 мај 2012
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    9
    Сајтот не го ни отворам, ама форумот ви е катастрофа. За таа хитлеровската тема Општи прашања зборувам. Дека е ОПШТА не за друго. :) Ако те заинтересира нешто нормално е да се надоврзеш и да прашаш и не гледам причина зошто да те бришат, инаку што е воопшто намената на форумот? Бацки, цуфки и поздрави? Ајде бришете го сега и ова слободно :)

12. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Зошто катастрофа??
    Мене ми е супер,сепак секој со свое мислење. :)

13. duduk

duduk Активен член

Се зачлени на:
    8 мај 2012
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    9
    Па ете објаснив погоре зошто, мислам дека нема потреба да се повторувам :)

14. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958
    Najprvin da se izvinam za mojava latinica ama nemam drug izbor na pisuvanje. Neznam kolku ke go pocituvate moeto mislenje bidejki sum relativno nova clenka samo sakam da pojasnam deka poradi nekoi moderatori (vo slucajov nema da naveduvam nikogo poedinecno samata ke se pronajde) citajki vo mnogu temi nejzini mislenja ne se merodavni pa smetam deka treba da se smeni. Poradi takvi kako gore navedenata persona sajtot ja gubi onaa niska na prefinetost. Na nekoi navistina im e mestoto samo da ucestvuvaat a ne da imaat izvrsna funkcija...

15. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    Зборот интересно е многу релативна ствар. Може некого го интересира Кардашијан, тебе спорт, кај секого е различно. Мене ми се допаѓа вака како што е, секој да може да си пронајде она што го интересира. :)

16. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Не знаев каде да пишам бидејќи темата банирани корисници е затворена. Се надевам дека нема да смета.
    Rainbow имаше напашано дека Palestinec е банирам, но јас сеуште го гледам по темите и само префрла на другите и користи изрази што не се во ред. Ако не сум во право, однапред извинете.

17. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    може ли предлог тема на централниот сите ... хоме паге
    ФИЛМ на НЕДЕЛАТА ....??

18. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    279
    Допаѓања:
    145
    Може не е вистинско место тука да напишам, ама дај видете ја малце оваа Костадинска, претерува, ни сама веќе не знае што пишува

19. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Имам јас еден предлог за сајтот. Се надевам дека ќе размислите за ова. :) Кога ќе отвориме во ФОРУМ на почетокот да има нешто како потсетник,како ливче кое го лепиме за да не заборавиме нешто. :)

Прикачени фајлови:

На Madonna му/ѝ се допаѓа ова.
  20. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Јас само дадов предлог,ако не ви се допага во нека остане вака како што е. :)