Понекогаш се мислам дали сајтов е за жени или мажи Веројатно Михајло ја средува насловната на сајтов, зашто само за манекенки, пејачки и нивното згодно тело се пишува, абер од некој згоден маж да се немало, а сепак е фемина нели, Билке, ангажирај се повеќе
Може еден предлог, со цел поквалитетни дискусии и одбрана од тролови, да не им се дозволува на нови членови до 50тина мислења да отвараат нови теми? Помалку работа за модераторите и почист и поубав форум. фала многу, приватно
и јас се согласувам со кравче нема што нема низ форумов ако на некој му треба помош секој ќе си се потруди да си најде под тема што ќе одговара со неговото мислење,а не му текнало ме мрзи да барам чекај ќе си отвораам нова тема.
Нема потреба, и да има дупла тема, штом се вклучи соодветниот модератор ќе си ја среди, а баш зашто често тролови отвораат теми не треба да им се придава значење, туку само да се пријави темата и тоа е тоа. Многу добро си е објаснато тука za-forumot/internet-trolovi-t2981/ не треба да им се одговара, туку треба да се игнорират, а тука веќе почнува борбата кој подосетлив коментар ќе остави.
Еве ако правите муабет за сајтот да има повеке рецепти некако има ги многу малку.А за другото сте супер
Во Соновникот поимот љубење сменете го во БАКНУВАЊЕ.....да зборуваме и пишуваме литеРатурно македонски
Абе добро,ама под љубење и друго можи да се подразбира.А зошто да не е бакнување,што во случајов повеќе изгледа на тоа се мисли, и тоа си постои
Јас прдлагам малку да смените.Па што не интересира (зборам за мене,а и сигурна сум дека и други ке се согласат) од славниве личности кој раскинал кој се оженил кој направил операција за усните....... Па ставете нешто поинетерсно.На пр да има категорија за спорт,за филмови и мн др поинтересни работи. Сепак ова е мое мислење и јас ова предлагам,но немора да се согласите ако не ви се допага.
Сајтот не го ни отворам, ама форумот ви е катастрофа. За таа хитлеровската тема Општи прашања зборувам. Дека е ОПШТА не за друго. Ако те заинтересира нешто нормално е да се надоврзеш и да прашаш и не гледам причина зошто да те бришат, инаку што е воопшто намената на форумот? Бацки, цуфки и поздрави? Ајде бришете го сега и ова слободно
Najprvin da se izvinam za mojava latinica ama nemam drug izbor na pisuvanje. Neznam kolku ke go pocituvate moeto mislenje bidejki sum relativno nova clenka samo sakam da pojasnam deka poradi nekoi moderatori (vo slucajov nema da naveduvam nikogo poedinecno samata ke se pronajde) citajki vo mnogu temi nejzini mislenja ne se merodavni pa smetam deka treba da se smeni. Poradi takvi kako gore navedenata persona sajtot ja gubi onaa niska na prefinetost. Na nekoi navistina im e mestoto samo da ucestvuvaat a ne da imaat izvrsna funkcija...
Зборот интересно е многу релативна ствар. Може некого го интересира Кардашијан, тебе спорт, кај секого е различно. Мене ми се допаѓа вака како што е, секој да може да си пронајде она што го интересира.
Не знаев каде да пишам бидејќи темата банирани корисници е затворена. Се надевам дека нема да смета. Rainbow имаше напашано дека Palestinec е банирам, но јас сеуште го гледам по темите и само префрла на другите и користи изрази што не се во ред. Ако не сум во право, однапред извинете.
Може не е вистинско место тука да напишам, ама дај видете ја малце оваа Костадинска, претерува, ни сама веќе не знае што пишува
Имам јас еден предлог за сајтот. Се надевам дека ќе размислите за ова. Кога ќе отвориме во ФОРУМ на почетокот да има нешто како потсетник,како ливче кое го лепиме за да не заборавиме нешто.