Да баниран,ама на неколку дена како што мислам.Сепак мој предлог игнорирајте го и ставете го во групата "Додај непријател/ка" и така нема да ги итате неговите мислења. (Незнам коку сум во право ама на еден коментар на Rainbow проитав дека ако го ставите во непријател нема да ги итате неговите мислења. )
Да, баниран беше на една недела, ама требаше да му ставам перманентен бан, изумив некако, се извинувам, еве баниран е сега, нема да смета повеќе.
Добро, ќе превземете нешто во врска со онаа Мама25 ? Цело време во Вашите нокти става лажни слики, ви пратив тогаш линкови, таа виде дека ја откривме, и сега ги симнува па ги прикачува сликите. Не е фер спрема другите.
Јас пак не сум приметила, незнам како. Ама баш сега видов. Буквално сите раце се различни, на првата се приметува дека се на некоја по возрасна, а последните на некое девојче. Спојлер
не сакам мн да се мешам во овие работи ама нели забележувате дека оној изветреан Palestinec си има и други профили на форумот треба да се преземат некои мерки пак
Цртанфилм пиши и порака на Реинобу за кого мислиш дека е и ќе се провери таа работа, ако испадне дека е тој истиот, ќе биде баниран повторно.
Бидејќи и темата Банирани корисници и интернет тролови се заклучени...оваа ми беше најсоодветна Да се провери членката lalalove и barbiegirl123, во темата: Дали сум бремена?, на неколку саати разлика ист пост 90% ист проблем, девојката требала да добие на 1 јуни ...и имала многу бело прање
Па може во категорија серии и емисии да отворите посебно една Турски сериизатоа што не можеш да се снајдеш од нив. Ставете некоја нова игра овие здосадија вејке се истите. е за ова се во право затоа што еднаш во една категорија сретнав една двапатис е зачленила затоа што имаше те ма ИТНО МИ Е и и беше заклучена и после пак исто само што од друг профил.... Би можело овде memberlist.php да има да го напишеш корисничкоро име и да ти излезе членот кој скаш да го најдеш а не вака некогаш од овие од игрите што се сакаш да ги видиш кои се а многу време ти одзема да ги најдеш за профилот да им го видеш.....
А зошто едноставно не ги споивте темиве, мислам дека онаа на пеперутка ќе подкеренеше дискусија, не требаше да ја бришете
Ми се смачи синава и розевава боја на форумов. Ајде дајте некоја промена.. да замолчиме (..барем некој период)
^која е логиката ако поради твое мислење се развие дебата, и ти после 3 дена да го избришеш. А и таа опција постои неколку минути по постираното мислење, а и се губи ако некој одма по тебе пише.
И дај воведете втора линија со цветче,па што ќе прават феминкиве кога ќе им заврши линијата ќе го достигнат максиумот.Ќе ги нема од форумов?
Не е можно да се дозволи самите членови да си ги бришат мислењата, форум е ова, дискусијата зависи од мислењата, ако некое се избрише што понатаму со дискусијата? Сите теми половични ќе бидат, така што нема никакви шанси да се воведе тоа, па може да престанете со расправањето. А и за ова е дискутирано поназад во темава многу пати.
Може на пр. кога некој ќе испрати мислење во некоја твоја тема да ти стигне известување нешто како на фејсбук, а не ние да треба да проверуваме во контролниот панел па во омилени теми.Ако ме разбирате што сакам да кажам.
^таа опција постои,НО известување преку маил кога ќе влезеш во некоја тема на крајот од страната долу ти стои опцијата -запиши се за известување за оваа тема -стави ја темата во омилени
ДА воведете чет на кој ќе можеме да се допишуваме само со тие шт сакаме,а не со сите форумџии кои се уклучени...