да видов, и да не кажевте дека е за вип, јас појма ќе немав за што е, и како па само една црна линија се гледа
Лудо тегли под итно, пишува од десна страна Вип официјален партнер. Вака е црна во немој фазон на трака за филм заради Манаки веројатно. И зашто осеќам дека таа гооооолема промена на новата платформа ќе биде само бојава... Ај да не мрчам, не смета толку многу, барем мене лично не ми мења ништо. Барем не е некоја дреч боја
E сега од лаптопот убаво се гледа, прееска беше само една сосема мала тенка црна линија, од обичниот компјутер
Ако требаше веќе позадина од ВИП немаше да ја личи бела повеќе како што е од вип логото? И на сајтот може да има некои покорисни информации од кардашиан . Еве нека нема политика, така и поубаво е ама за спорт можете да објавувате нешто
Колку што заприметив отстрана рекламата за Вип само за „Кафе муабети “ кога ке отворм е или само јас така мислам? Абе ме нервира ,ми бодее очи... Не може и без тоа?
За форумот: може наместо бројот на страниците да е „1....25, 26, 27„, да се пишуваат сите страни „1,2,3,4,5,6,7,8„ итн затоашто инаку ако бараш нешто и знаеш на кој страна е, треба дас е утепаш од стискање за да дојдеш до бараната страна. Или, пошто некои теми имаат илјада страни, да можеш да имаш drop down list и да ја избереш страната што ти треба. Поздрав
Епа има таква опција доле кај што се страните например страна 19 од 19 стисни на тоа и ке ти се покаже одмерете број на страницата што сакате да одите!Има таква опција!
Ima takva opcija. Зошто да нема опција кога ке напишеш мислење потоа го зголемуваш,зошто да не може да се згоелми и смајлито? Немора којзнае колку големо...
Има таква опција, на пример влези на некоја тема и притисни на тоа долу • Страна ... од ... • потоа ќе ти излезе прозорче со текст Воведете број на страницата на која што сакате да одите и ќе напишеш бројката на страната што сакаш да ја најдеш. Тоа е тоа. Што сте се запнале со смајлињата? Не можеш да ги гледаш или што? Битен е текстот, смајлињата само го кажуваат тоа што сакаш да го кажеш посликовито. Треба да се испишуваат страници со квалитетни мислења, а не со смајлиња, мислам дека безврска ти е предлогов. А и некои ги злоупотребуваат смајлињата така да мислам дека нема потреба од зголемување на истите..
Дај тргнете ја рекламата на ВИП у позадина што сте ја ставиле, ми кочат и споро се скролаат сите теми на кои ја има позадинава, а и тапа е!
Предлог: Би било корисно доколку на профилот пишува Денес и/му е роденден на тој и тој.. што велите? П.С. знам дека веќе пишува на почетната на форумот, но по прегледно е вака
музичка желба да не сакаш? кога го нема го бараше сега го имаш па у смајлињата да го имало ете доволно ти е тоа и за тебе тоа дури ногу е
kafe-muabeti/makedonskite-javni-faci-t2446/ Темава мислам дека би требало да биде во категоријата Филм и ТВ
Зашто во Филм и Тв? Па не коментираме само за актери, коментираме и за модели, пеачи/ки, уана би пеачи/ки, селебрити лица,водители,старлети, и посебна категорија-боки 13 Мислам дека темата си е на место, т.е таму и е местото
мислам дека треба дда с избришат профили што го немаат посетено форумов барем 1 година.Мислам дека треба.