Овие две теми можат да се спојат zdravstveni-problemi/nizok-krven-pritisok-t2409/?hilit=%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BA%20%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA zdravstveni-problemi/nizok-pritisok-t6322/
Од сега, кога мислиш дека некои две теми треба да се спојат, едноставно пријави го првото мислење и напиши во Дополнителна информација дека има таква тема и остави го линкот од темата. Ова се предлози за сајтот (и форумот), не за пријавување дупли теми.
Мислам дека не е во ред.Можеби не можел некој да се уклучи долго време ,па што сега ќе му судиме со бришење профил?!
Кога отворам на Форум ми излегуваат и темите кои под клуч. -Кога отвараме некоја категорија темите кои се заклучении да не се појавуваат,да си седат в канта.
Не,не зборотт ми беешее заклученитее да се во канта а даа не се прикажуваат и во др.теми. Незнам дали сумсфатена ...?
Да не излегуваат во нови мислења така? Туку да си се префрлаат одма во канта и да си стојат таму, веројатно на тоа мислиш. Се појавуваат во нови мислења поради тоа што можеби е темата дупла, па да знае членката што ја отворил каде да побара, а исто така и другите членови.
Знам дека не бев доволно јасна. Пример:Ќе кликнам горе на „Форум“ и кликам „За форумот“.И потоа нели ми излегуваат темите:„Предлози и идеи за форумот“ ...итн,итн...И стојат теми кои се под клуч и зафаќаат мн простор и дури е не прегледно ,а често и не можеме да ја најдеме темата која ја бараме. Е ,тие теми наместо место да зафаќаат ,некаа одатт во ,да речам,категорија „Канта“ и таму та си седат сите заклучени или што се за во канта. Се надевам бев јасна. Реинбоу некакоо ме разбра...
Мислиш во една категорија да не стојат заклучени теми? Кога се пребарува тема, мислам дека е подобро да се пребарува директно во самата категорија, бидејки не може во пребарувањето да не покажува една тема, која веќе истата постои.
Тие се тука бидејќи се со план да се отклучат или бидејќи треба да се прочитаат, а не развиваат (не треба да развиваат) дискусија.
Можеби ќе ви звучи глупав предлогов,ама да напишам.Може да се додаде уште некое цветче?Мислам меѓу две цветчиња уште едно еве пр. треба да се чекаат 5000 мислења за црвено цветче и треба да тераш 5000 мислења со тоа жолто цветче,и сега да не биде бројката толкава уште едно цветче меѓу.Мислата ми е дека има многу разлика во бројот на мислења меѓу две цветчиња,и сега половина членки имаат жолто цветче,а некои разлика во број на мислења пр.2000.
Исклучување на можноста за потписи, многу одвлекуваат внимание посебно ако имаат глупости од типот, заедно сме......
Влези во контролен панел, во прилагодувања, оди на опции за приказ и на опцијата прикажувај потписи маркирај не и решена е работата.
^Мое сваќање: Едната е петиција и идеи за цветче. А другата, е да си се пофалите дека сте добиле ново цветче.
да знам али мислам дека би можело да се спојат па во една ема и двете да се ...сепак тоа нека го одлучат одговорните за тоа...
Уште 1 моја идеја: Како што можат да ги бришат администарторите и модераторите не само своите туку и мислењата на другите членови така да може членот КОГА Сака да го избрише своето мислење не зависно тоа да се случи по 5 години пр., а мислењето што е избришано веќе да не се враќа.....