Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Предлози и идеи за сајтот и форумот

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 17 март 2010.

1. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    И јас имам проблем со коментирањето,само како гостин можам да коментирам.Кога ќе го внесам мејлот ми вика дека е веќе зафатен.Само еднаш успеав да се најавам,од тогаш не. :^)

2. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Што ако се најавувате на погрешно место (место за креирање профил)?

3. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Мислев на Критики и забелешки.И фала за одговорот :D

4. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Истото и јас. Креирав профил како Силвер.Е и кога и да се најавам ми вели дека е зафатен. А, си пишам е маил, лозинка, се...
    Или ние не знаеме како треба...

5. Anne.B

Anne.B Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    51
    Не знам дали некој го побарал ова,а и не можам да видам затоа што темава има 190 страни и ме мрзи.
    Дали може на некој начин да ни стигаат известувања кога некој ќе не спомне во пост или пак дали може да се стави опција за тагирање и известувањата да бидат на профилов, а не на меил.

На Aryana и Cka им се допаѓа ова.
  6. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.110
    Многу пати е прашано ама ако. Нема таква опција. Тоа се најавуваше за новата платформа. Но администраторите ги нема доолго време и те сите чекаме.

Не дека многу сакам да се смени платформата, ама ај... ;)

7. Anne.B

Anne.B Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    51
    Во ред, фала за одговорот.

8. Kaylie

Kaylie Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    1.402
    Според мене дефинитивно треба да се направи под категорија домашни миленици, зошто вака не оди, н-е о-д-и. Неможам да се снајдам, а ако се направи под категоријата, категоријата дом ќе биде тип-топ. :)

9. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    ^ Имаше веќе таков предлог, така што сигурно тоа би било дел од новата платформа.
    Јас не знам дали некој предложил веќе, ама може во Литература и уметност да отворите уште една подкатегорија Писатели :wasntme: Не дека категоријава има којзнае колку страници, па да се изгуби човек, ама така би било попрегледно :)

На Kaylie му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Го открив "проблемот". Јас всушност цело време сум пишувала во полето за регистрирање,а требало таму каде што пишува:најави се со... и да одбереш.Затоа ми пишуваше дека мајлот е зафатен.

11. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Да можеме да си ги реименуваме нашите теми ако несакаме да се викаат така. :)
    Се разбира ако не се заклучени. :)

12. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.110
    Мислам дека само модераторите можат да ги преименуваат. Можеш да и пишеш ЛП на некоја модераторка. :)

13. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.110
    Не знаев кај да напишам. Обрнете внимание на членката Cveteto ми стои како мислења да собира. По темите само пишува Јако е, хаха, итн.

14. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.956
    Допаѓања:
    90.237
    Мислам дека форумот не треба да биде јавен, односно луѓето што сакат да бидат дел да мораат да се регистрираат па да видат што се случува а не некој одстрана само да биде ГОСТИН и да чита |(

Оваа е мое мислење колку вие со сложувате можете да кажете самите :)

На Lovely93 и Papillon.Papi им се допаѓа ова.
  15. Papillon.Papi

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Мислев на самостојно, без модератори, трте
    мрте работи. :lol:
    Исто зошто има одредено време на бришење и редакција на мислењата?
    Мислам дека поради тоа се случуваат повеќето расправии...

16. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.110
    Прашањеве е многу пати поставувано и одговорот секогаш е дека ако на пример во темата Јавен предлог за брак ти поставиш некое видео од јавен предлог и прашаш што другите мислат за тоа, сругите ќе развијат дискусија, та довјката глумела изненаденост пред камера, та подобро било другар да ги снима и уште стотици работи во врска со тоа видео. И тебе одеднаш ти текне да си го избришеш тоа мислење и сета дискусија паѓа во вода, не се знае од каде поттикнала, не се знае за што се збори и уште многу други збунки.

Така да ако имаш грешкиче некое во мислењето сигурно ќе го приметиш барем пола саат пред да измине времето за редактирање и ќе го поправиш.

Се надевам дека сфати. :)

На Papillon.Papi му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Papillon.Papi

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    И предлагам да не биде на скриеното катче вака:
    Помалку е кикснато... :lol:
    Како може гости во Скриено катче? :$
    Лела, ако јас го избришам мислењето, и тие ќе дојдат да видат што друг напишал во врска со тоа, и ќе си го избришат и тие мислењето и нема кавги. :)

18. Sramezlivoto

Sramezlivoto Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    100
    Не бев долго вклучена на форумот, сега приметив дека некој реагирал на моето мислење.
    Значи вака, постои програмче, со кое се креира линк, односно датотека за слушање преку winamp, е сега доколку се собериме екипа која ке биде поодговорна за радиото, да се отвори тема и на неа да ги известуваме членовите за програмата на радиото, нормално нема секогаш да работи радиото туку кога ке бидиме слободни и расположени или пак само викенд. На пример може неколку феминки кои се похаризмитични и кои не се срамливи да зборуваат на некоја тема, да читаат статии и сл. Еве јас ке бидам задолжена за музиката, пример може од толку до толку часот да се пушта r'n'b музика, друга ден ред други жанрови.
    Програмата за креирање на радио беше бесплатна и слободна пред година две, ке се потрудам да изгуглам и да се информирам поубаво и ке ве известам за сигурно, а дотогаш чекам ваши мислења :)

На Anne.B му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Мој предлог е кога некој ќе ти реплицира во тема, да ти стига некој вид нотификација, еве пример во порака. А не да мораме да "копаме" по темите ако не интересира некој да не ни има реплицирано. :D

На Viktorijaaa5 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.110
    Не те сфаќам што сакаш да кажеш... :D Мислиш дека ако ти си го избришеш мислењето и тие ќе си го избришат или...? :?: