Јас од овој сум задоволна, од Лореал не баш, повеќе ми ја сушеше косата, ама секако кај секого различно фаќа, зависи до пигментот.
Имам еден проблем и ве молам за помош ! Косата по грешка на фризерка ми беше фарбана црна ,мојата природна беше костенлива Црното неможев да го осветлам па се шатирав пред 2 недели и веќе прамените едни ми пожолтеа а другите добија боја на рѓа Како да ги покријам ? Дали да ставам некој прелив и каков од каде да го купам или пак да ја исфарбам цела кафеава ?
Да пишам резултати за Фанола шампонот. Мене ми заврши работа. Го ставив во фарба, разводената за да не ми излезе премногу светол коренот, и надолу по должината го оставив некои 10мин. Прамените сиви, веќе накај виолетово мава. Мене ме бендиса, задоволна сум. Претходно ја измив косата со него, и посивеа доста одредени прамени. Си ја врши работата и барем мене, не ми ја исуши косата.
Здраво, некој има искуство со маскиве во боја на Вела? Барав глосс третман само за сјај на коса и случајно ми излегоа овие. Фала
Zdravo Dali mozi nekoja od vas da mi objasni sto e TONER(sto sodrzi,dali e steten) I dali nekoja od vas go ima koristeno i iskustvo? Dali ima pokrivnost za zolt pigment?
Јас го нарачав од Амазон, но мислам дека немаат достава во Македонија. @MandyLane мислам дека е во Македонија, можеби она може да ти помогне каде да го најдеш во Мкд.
Здраво девојки. Порано мајка ми кога беше модерно шатирањето користеше ехотон. Дали сега го има некаде? Порано мислам дека во аптека го имаше. Фала
Јас ја направив таа глупост. Демек да ја одржувам косата со ехотон и бев зелена. Мислам дека има некој лош пигмент во него, не би ти препорачала да користиш
Исто, бев зелена и после тоа Карлеуша излезе со зелена коса, па со колешките на работа се зафркававме дека ме копира
Мајка ми скрос и е побелена косата и се фарба сиво. Дали има некој прелив навистина добар на сиво, за да не мора да ја фарба и оштетува. И да е поскап не е проблем само да е убав.
Дали може да се стави розев прелив? И колку би траел? Сакам вака да си ја напраам косата. Иначе, мене ми е со бланш правена и ми ставаат прелив, и ми оди баш како на плава, а горе коренот ми е темно кафеав и имам и бели влакна. Коренот не ми е чепнат воопшто. Е сега, финатава е, не сакам коренот да го фарбам. . Нешто да изведам сакам.
Sampon maska, za odrzuvanje satirana kosa? Da ne bide siva I violetova, tuku beli pramenite ili ednostavno samo da gi neutralizira. Site dosega so sum gi imala bile na lilakovo, ili presivo. @koritsaki olaplexot mnogu ubav sjaj mi dade. No maskata na lush ne sum ja zela, od strav da ne ostava presivo.