Вчера го зедов ова, и дури дома нијансата убаво ја видов , нема шанси да ја користам, него дали некој има ставано ваков колор шампон? Се користи како фарба за коса. Ако е добар да си земам друга нијанса, не знам како ама тамо ми заличе на темно виолетово ова малина боја џиш
Јас го користев кога бев шатирана, не сум воопшто задоволна. Барај некоја друга марка. Баш некни гледав дека пола ми стои ама додека го користев немаше некоја разлика.
Кој колор шампон го купи? Јас денес се фарбав, ама косата ми е светло жолта. На мене ми стои само светла коса, ама бојава е
Бев купила како црвена, малина боја Имаше 3 нијанси од мојот, јас таму мислев виолетово е дома кога видов, така си стои.. Не сум го пробала, оваа недела сакам на фризер да одам ако не се предомислам, мразам да одам ама за ова не знам сама нијанси да правам.
Јас го земав овој шампон. Два пати ја измив косата. Пола од жолтилото ми го снема. По миењето нанесувам од маската.
Да. Добра е и маската. Ја оставам да стои една минута. Се надевам дека по две - три миења ќе го снема жолтилото.
Devojki,maskite za kosa vo boja od hairshop,iskustvo nekoe?Gi imaat vo poveke boi. Sakam za copper nijansa da zemam