Ne sakam na frizer da idam so frizerki muabet da pravam 5 saati Daj kazete nesto za domasni uslovi kako od kafeava da ja isfarbam u silver pls
На колку време ставате преливи на шатирана коса? Или на колку е најдобро да се става? Дали некоја од вас знае каде има да се купи? Кога ми текне дека пак ќе дремам на фризер ми се темни
Имате ли искуство со ова, дали вреди за парите? И онака мразам на фризер, а сега на пеколот па ич, дали нешто ќе помогне?
Ги гледав и јас овие, ама не знам колку силна пигментација има и како би се однесувало на коса со мојата моментална нијанса. Мислев да го користам како силвер шампон на Х време, ама не ми личи дека е тоа уствари. Не сакам сосе корен да ме обои, тоа ми е маката. Ако некоја го пробала, нека сподели мислење, ме интересира многу.
Јас имам некојси силвер шампон дома врска си нема. Јас не сум човек по фризери да одам поарно повеќе пари ќе дадам само да не одам, ама па викам немој од ова ништо да не биде па пак да морам да одам.
Мислам дека се многу пигментирани овие и фаќаат ептен. Една пријателка користеше некоја маска слична за фарбани во џинџер боја, земена од hairshop. Ефектот беше ко да се фарбала, значи скроз го маскираше коренот и косата изгледаше преубаво. Јас се плашам ова да не е вакво исто, па да ме офарба сосе корен. Нијансирана сум и многу ми се допаѓа прелазот од коренот до фарбаното, не се познава линија и многу ќе се нервирам ако се направам со ова и ако ми го фати коренот. Кога ќе почне да подникнува, нема да можам да се гледам во огледало, ме нервира ептен кога се познава таа линијата израсток.
Јас ја имам кафеавата нијанса, ама кај мене нема разлика оти кафеава сум посекако. Можам да ти кажам само дека дава неверојатен сјај и нежност, и кога ја измивам пушта мноогу боја
Па не знам баш, кај мене воопшто не се познава разлика, немам бели влакна, ама како маска е, повеќе е негователна за мене... еве ќе кажат тие што ќе испробаат
Не знам дали дека сум во ПМС или стварно ништо посебно Како за прв пат од 1 до 5, како за 2 вреди. Ден пред добивање сум, мојата коса никогаш не соработува во вакви денови. Ќе ја пробам наредна недела пак ама засега со ова мислење не би ја купила пак. Прескапо за овој минимален ефект. Ниту пак некаков сјај посебен нешто имам.