Ве молам препорака за добар психијатар во Скопје на државно оти не сум во можност да плаќам многу. Значи не психолог туку психијатар оти ми треба терапија (лекови).
Наташа Гаврилоска од Букурешт - најлош психијстар во државава. Да знаете каде не треба да одите! Нестручна, непосветена, манична, сексистички и дискриминирачки настроена митаџика и партиски војник. Мислам дека по пензионирањето на лудиот Кандикјан кој умираше пациенти, имаме наследник. Луѓе, ако сакате да сочувате здрав разум заобикилете ја, ве молам.
Стварно??Ја знам нејзе, не мислев дека е до толку лоша, а за што конкретно беше и што ти кажуваше(ако не ти е проблем да споделиш секако)?
Најдобар паихијатар дефинитивно др.Драгн Јанакиевски, докторот за жал е во пензија, ама таков човек и доктор еднаш се раѓа, буквално лекува со разговор
Ајде, ќе ви раскажам во детали Нејзините разговори се сведуваат на секс. Ме прашуваше безобразни работи: дали голтам сперма, каде ми свршува момчето, дали сакам врзување, дали на дечкото му ги мијам нозете итн. А мојот проблем беше обична НЕСОНИЦА. Прво, ми ја утна терапијата бидејќи не ме испраша околу проблемот, туку вртеше теми за секс. Со самото тоа ми ја смени поставената дијагноза која ми беше поставена од еминентен, пензиониран психијатар кој е професор. Обожава да менува дијагнози и да ги вади од ракав! Кога отидов на контрола, целата никаква од терапијата (бев пред душа да испуштам) почна да урла да се тресе цел Букурешт зошто порано сум дошла и ако сакам добар третман мора да и платам 600 евра на рака. Ми кажа дека психијатрите се за богати луѓе, а не за работничка класа која и се гади. Одеднаш почна да се смее и пак ме праша "а дали си примила к*р драга моја", и тоа едно манично смеење кое ме расплака и почна да пее некоја песна "Диду дидуле, збогом и пријатно" покажувајќи ми кон вратата ...со солзи и тресење ја напуштив поликлиниката, се уплашив од нејзе... Верувајте и сега кога ви раскажувам не ми е добро, бидејќи ми се враќаат немилите сцени. Тоа е работата на Наташа Гаврилоска од Букурешт. Ве молам, откажете ги сите закажани прегледи и не закажувајте нови. Очигледно на жената и се случило нешто што ја пореметило, а има врски од здравствените власти за да остане да работи. Порано не била таква, но сега пукнала... по препорака отидов и јас, и затоа се шокирав и сакав да споделам со вас.
Вистина од прва до последна реченица. Јас сакав да ја пријавам (и пријавата ја напишав), но мејлот за пријава на неправилности на здравство не е во функција. Не знам каде да се обратам, инаку веднаш би ја пријавила. Доколку знаете некој мејл за пријави кој функционира, ве молам пишете ми го.
Дечки ај понудете некој добар психијатар во Скопје и контакт во порака ми пишете да е преглед до 2000 2500