Тотално, Ја со нервен слом влегов кај него. Ми се дереше саат време дека не сум му се обратил како што треба да му се обраќаат на *внеси рандом титула тука А за дијагнози, одличен е. Мене ме погоди скроз, само што ко и секој балканец, после некое време, сам си дозирав и затоа и подолго време се мачев )
Се сложувам дека Наташа Гаврилоска е лош психијатар. Жената е во комисија за Туѓа нега заедно со Милка Николовска (интернист) и не дозволуваат туѓа нега без мито или партиско ургирање. Баба ми поради деменција ја носев кај нејзе и жената директно ми кажа ако сакам да ми одобрат туѓа нега по 200 евра за сите три члена од комисијата. Дно. Јас не дадов мито дека немав, и на крај кога стигна решението од комисија пишуваше дека е одбиена, а претходно баба ми земаше надомест, а знаете дека деменција не се лечи. И така Наташа Гаврилоска и Милка Николовска на баба ми која има мала пензија и ги скратија средствата кои и беа наменети за да и купам лекови кои се многу скапи. Господ да ги казни...
Јас одамна завршив студии. Тој тогаш беше професор на универзитетската клника за психијатрија во Скопје, ваљда уште е. Не знам дали работи негде и на приватно во моментов, ниту пак сум имала некогаш негов тел. број. Може некој друг член ќе знае..
Како мислење имате за Софија Манчева? Би сакала да закажам сесија со неа па ме интересира какво искуство имате со неа, како се цените, колку брзо закажува сесија и слично?