Види небитно е дали е приватен или државен, но за кај приватен треба да прифатин да отиде а кај државен иде по слижбена должност. Е сега кај е тука прпблемот кај насиот систем на функционирање, доколку во алхохолизирана состојба е агресивен има физички напад он одговара за неколку соодветни прекршоци нема да елаборирам за кој... Е сега бидејки алхохолизмот е девијантно однесување, се повикува полуција му пишуваат соодветна казна, доколку е во бесознание се носи на токсикологија прво, а ако е полусвесен повикуваат Екипа од Бардовци и тие го превземаат... Е сега да се навратам на проблемот на нашиот систем, во Бардовци не се затворени него кога сакаат влагаат и искачааат, така да не е тоа решението обично се повикува за близок и само казните ке му остснат за плаќање... Ако сам нема интерес да се среди и лечи нема систем што ке го среди
Ве молам да ми посочите на кој начин закажавте преглед кај др. Славица Арсова. Преку мој термин од матичен не дава опција за закажување на термини ...
Дали некој знае психијатар којшто е и психотерапевт? Предност има да е на државно (се сомневам дека би имало, ама добро), а може и на приватно.
Zdravo feminki dali znaete nekoj dobar psihijatat vo Skopje sto ste bile neodamna.Kakvi vi se iskustvata so niv jas osekam dvoumenje dali da pojdam na psihijatar neznam dali mi e sostojbata za tamu
Јас одам кај неа. Откако ми замина претходниот во пензија, по случајност ми закажаа кај нејзе. Добар псијхијатар е. Само не секогаш е 'расположена' за цели сесии, па ќе те провни набризнка
Здраво ми треба препорака за добар психијатар ама да биде приватно во скопје.Имам голем проблем психички и дали е со термини закажување? затоа што сум од друг град.После долго време собирам храброст да го решам проблемот мој ми треба помош..благодарам