Оливера е прекрасна и личност и доктор. Има мн години искуство во работа со млади во болница Бардовци.
Ќе ве молам за препорака за добар, најдобар психијатар за млади луѓе во Скопје. Не е битно дали е државно или приватно. Се работи за млад човек со зависност од коцкање ,и проблем кој е комплескен. Дечкото е многу инттелигентен, мислам дека ќе сака и да соработува. Може и психолог за кој знаете дека има искуство со вакви состојби и успешно ги третира. Ви благодарам однапред.
Можеби обидете се кај Љубинка Дамјановиќ кај Симпо, Младост се вика државно е или Марија Ралева на Клиника Скопје
Ми викаат добра била земав упат за кај Весна за почеток на мај па ќе видиме не можам да ти кажам дали е добра, знам дека е невропсихијатар и терапевт а каков не дознав....
Јас не сум задоволна.Се изнапуши цигари у кабинет дур јас зборев како навиена,тук таму некое прашање постави,ми изнапиша АД си платив фино лепо 1000 и незз колку беше и си заминав.Више никад не се вратив.Ја не отидов за апчиња да ме клука,отидов за разговор совет по муабетите што кружеа имав сосем друг впечаток дека дава насоки,техники, разговара,ама излезе обратно Не се напив ниту еднаш ад сметав дека нема потреба и дека сум многу посилна од паничните и анксиозноста.И така беше успеав да си се извлечам сама да чукнам во дрво,ми требаше само да сватам што уствари беше тоа што ми се случува дека паничен е, и дека сум мн посилна.
Клиника за психијатрија со упат и можете кај било кого добри се докторите. Јас ќе ги спомнам докторките Ненси Манушева и Викторија Вујовиќ. Таму имаат многу начини за справување и со лесни и најтешки случаеви со тоа што освен одење за контроли по препишани терапии можни се примања во дневна болница кај што се оди преку ден и си доаѓа дома или хоспитализација на некое време ако тоа оцени докторот. Важни работи се земање редовно лекови и одење на контрола. Ако тоа неможе пациентот сам треба некој обавезно да го контролира.
Мислев Весна соработува со фондот сега баш се зачудив, јас толку не би дал никако, баш се разочарав за утре имам термин се разочарав сега...
Neznam dali sorabotuva poim nemam jas privatno bev ova pred 2ipol god.Aj moze ke bides zadovolen ne se znae,moze ja takva srekja sum imala
Добар психијатар според мене во државните болници ги има доста доктори. Зошто затоа што се многу по искусни во воспоставување на дијагноза. Кога одиш на приватно ајде ништо не ти е анксиозност и шифра 41.2 и на секого истите лекарства. Може ќе ти обрне повеќе време ама психијатар треба да те познае и по тело и овие од државна виделе многу покомплексни случаеви. Ако терапијата не ти се погоди џабе ти е муабетот и од 1 саат на приватно. Башка што ако ти е маката голема треба повеќе контроли не се оди еднаш зошто да плаќаш повеќе пати. Имам на пример видено многу што пијат антидепресиви непотребно, треба да се заменат со сосем друго.
Zdr ne znam dali e za tuka prasanje to. Sin mi ima nekoj mal stepen na Adhd poremetuvanje. Dali nekade vo bitola, Prilep, ohrid ima nekoj detski psiholog ili psihijatar da go nosam barem letovo da razgovara so sin mi oti mn incidenti praj na uciliste. Inaku e 9 godini sin mi. Ako imate iskustvo ili znaete nekoj dobar da e, da ima rezultati.
Препорака за добар психијатар ,било во кој град да се работи,за опсесивно комплусивно растројство се работи.Поздрав