1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Препорака за добар психијатар

Дискусија во 'Психологија' започната од atopic, 22 ноември 2013.

1. Kalina J.

Kalina J. Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2021
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    1.021
    Dali zora mitik raboti online ili nekako po telefonn dali ke mozam da se konsultiram so nea bidejki ne sum od skopje i ne mozam da odamm

2. The.E.T.

The.E.T. Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2023
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    92
    Мислење за Билјана Симоновска, работи на Клиника во Скопје.

3. The.E.T.

The.E.T. Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2023
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    92
    Сега баш горе прочитав некоја членка немала добро искуство со неа

4. Flier

Flier Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2022
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    312
    Не ја знам меѓутоа моментално клиника за психијатрија се реконструира до Октомври и прегледите се префрлени во Тафталиџе додека дневна болница функционира во Идадија.
    Известие на фејсбук.

На The.E.T. му/ѝ се допаѓа ова.
  5. The.E.T.

The.E.T. Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2023
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    92
    Во Идадија може значи со упат од матичен да појдам ? Гледам редовно на Мој термин ништо нема поготово од Клиника мислам тие лекари

На Cvekarka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Flier

Flier Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2022
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    312
    На The.E.T. му/ѝ се допаѓа ова.
  7. The.E.T.

The.E.T. Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2023
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    92
    Пред 5 години појдов на приватно кај психијатар, кај Славица Гајдазис тоа ви е позади Капитол и дете од 16 години немав појма гледав надеж и кажувам кажувам и жената ми зема 2.000 за буквално да ми рече на крај " дали сум сакал да завршам како брат ми" а брат ми тогаш почина а беше дете со посебни потреби и моите се грижеа за него цел живот. И ми рече исто така на момент сум звучел ко да имам 7 а на друг момент 77 години а јас цел исплашен дека ќе заболам од шизофренија или друго тешко растројство, цел врат ми беше укочен ме болеше имав панични напади 3 месеци веќе и брат ми само што беше починат. Еве само да кажам СЛАВИЦА ГАЈДАЗИС НИКАКО!

8. Flier

Flier Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2022
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    312
    Значи сега имаш 21 година, младо дете си за толку психички проблеми мораш нешто да промениш. Може да ти даваат антипсихотици и седативи и да ти ги менуваат лековите на некој период и дозите исто и ти самиот да ги менуваш докторите ама мораш самиот да промениш нешто за да ти стане подобро, со среќа.

9. The.E.T.

The.E.T. Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2023
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    92
    Користев година и пол антипсихотик за тикови ме направи ненормално нервозен и напнат дури ни за тиковите не помагаше, трајно ме успа уште се осеќам потиснато и заспано од тој лек, не се враќам на тоа никогаш а пред пола месец земав ривотрил по препорака од друг психијатар исто така многу силен беше за мене и страв ми е пак да пијам такви лекови, лорам најдобро делуваше сега го снема. Ја на годините гледам поинаку за мене тоа што толку млад ова ми се случува ми делува како порано да ќе ме уништи

10. The.E.T.

The.E.T. Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2023
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    92
    Дали има некој искуство со Радмила Живановиќ од Психотерапика? (Ако знаете колку е сеанса и тоа пишете бидејќи не можам никој да добијам)

11. The.E.T.

The.E.T. Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2023
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    92
    А дали знаеш која е цената за сеанса кај неа?

12. The.E.T.

The.E.T. Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2023
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    92
    Дали знаете колку чини преглед кај Др. Зора Митиќ?

13. The.E.T.

The.E.T. Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2023
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    92
    Извини месецот беше за нигде, углавном ме сослуша да пуши како Турчин точно е ама присутна беше психички, не ми даде не знам каков совет или каква дијагноза не се ни замараше многу,муабетот наликуваше ко со комшијата да си збориш па вака е онака е ми даде Ривотрил многу е јак две испив не можам повеќе и Асентра со тоа се договоривме да не почнувам одма и уште не почнав ќе видиме. Ама што знам ти викам присутна беше одговараше често и ја бев баш онака присутен буден ама, може ќе ти се погоди може не ја еве сакам да се обидам кај оваа Зора ама не знам може ќе завршам на клиника додека да најдам термин таму... Инаку 1000 денари е приватно кај Весна а со упат е 250 може да те почекаат ако немаш, и термини нема сега ќе одела на одмор кога се враќа тоа не зборев баш...

14. Pagani

Pagani Нов член

Се зачлени на:
    22 јуни 2023
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Имам едно прашање, имам проблем со соседот. Еднаш до два пати неделно се дери по пола сат-45 минути. Денес не разбуди во 05:10. Дали знаете кој има надлежност во ваков случај? Ви благодарам

15. Flier

Flier Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2022
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    312
    Надлежност има полиција. Ако се каже за што точно се работи и полицијата оцени дека е психички проблемот се носи на клиника за психијатрија или во Бардовци зависно лицето во каква состојба се наоѓа и таму ќе се хоспитализира завиано од случаите може да добие и пријава. А може и ништо од ова да не стане и да добие обична пријава.

На Pagani му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Pagani

Pagani Нов член

Се зачлени на:
    22 јуни 2023
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Викната е полиција во два наврати, направен е записник и ништо… Со страв легнуваме, многу е стресно, утрово фрлаше и столици. Сепак фала многу, се надевам полицијава ќе сфати сериозно пред да се случи немил настан

17. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.848
    Допаѓања:
    15.730
    Оливера Димова, искуства?

18. Hisha

Hisha Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    1.476
    Допаѓања:
    5.304
    Sistina ?

19. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.848
    Допаѓања:
    15.730
    Да.
    Во потрага сум за второ мислење.

20. Hisha

Hisha Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    1.476
    Допаѓања:
    5.304
    Супер е жената, комуникативна, фина има работено пред тоа во Бардовци такашто има доста искуство…

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.