Видиш ете уште еден мит. Не се јавува кај возрасни само што во текот на животот како растеме учиме како да го контролираме. Меѓутоа иако кај мене на пример не можеш надворешно да видиш дека имам адхд. Кај децата посебно кај машките се манифестира како хиперактивност и затоа е полесно да се препознае. Кај женските деца е потешко затоа што тие често се умствено хиперактивни.
Мери Бошковска - Ремедика. Ако ви треба добар дијагностичар. Сум видела 10тици различни психијатри, женава е експерт невиден.
Прв пат одам т.е сакам да одам кај некој психолог/психијатар затоа што навистина имам потреба и гледам дека ја фалиш. Дали случајно знаеш Дали работи приватно?
Preporaka za psihijatar koj ne e homofobicen? Po moznost od skopje. Nekako ne mi se pogodija a bev kaj 5mina...
Здраво. Препорака за психијатар приватен во Скопје? Цената не е важна навистина, битно ми е да е стварно добар.
Zdravo imam.problem so depresija kade da se obratam. ..mnogu se custvuvam loso mi treba strucna pomos kade da se obratam preporacajte mi.dobar psihoterapevt sto raboti so fondot. .vi blagodaram
@WildMk Пребарував на интернет за др. Мери пишува дека е психијатар пред се за деца. Дали прима постари луѓе?