Zenata e super,te soslusuva,ja ima na moj termin so upat.Raboti i so zavisnosti ,alkokohol,droga,lekovi.
добар психијатар во процес со вонтелесно сум, и имам неуспешни 2 па сакам да посетам некој со искуство
Здраво, нова сум во форумот...Ве молам ако може да ми дадете број за контакт со докторот...многу ви благодарам однапред
Ќе ве замолам да ми предложите некој психијатар повеќе за разговор со млади личности што ако нема потреба не дава терапија. Дали ако се отиде како поддршка со лицето што има потреба да оди би се наплатил прегледот двојно?
Можете било каде да одите двајца нема да ви се наплати нормално е таа работа. Можам да предложам од клиника за психијатрија има неколку докторки што се добри ама тоа е на државно со упат ако сакате приватно има исто на мојтермин приватни психијатри што работат со упати или да си платите директно на приватно. Секако времето за разговори на приватно ќе е подолго.
Предложете да, не ми е битно дали е приватно или државно само да е навистина добар докторот. Колку се од прилика прегледите?
Здраво мила, јас имам искуство со повеќе психијатри но мене ми помогна и ме излечи најдобриот проф.доктор Анте Поповски , работи во Неуромедика на приватно... ако ти требат дополнителни информации слободно прашај ме .Со лесно <3
Психијатри од Бардовци значи да речеме искусни и работеле во болница што е секако предност за дијагноза само цените за прегледи им се премногу високи.
Моме мислам дека раб само приватно сега. Дали отиде во пензија или како беше не знам точно. Јас можам Алекдандар Маркициќ да ти го препорачам, одам кај него 1 година, и сум презадоволна.