Марцетиќ беше овој, не знам дали е истиот дојде еднаш, требаше и втора посета ама го снема не креваше на телефон
@Mumoftwo30 @EmporioIvankov Ќе ги збуните другите. Ако мислите на доктор Александар, презимето му е Марцикиќ. Не Маркициќ.
5000 денари преглед за психијатар не би препорачал сите се воглавно од тука школувани, зависи секако од карактерот и како ќе ти се допадна ама има и приватни што работат со упат. Психијатријата не е за еднаш работа додека контролите дополнително се наплаќаат секаде и треба да се оди барем два до три пати месечно за да се видат ефектите и да се менува дозата и лековите.
Zdravo na site. Ve molam da mi kaze nekoj, dali dr. Miodrag Milutinovik se uste raboti i kako, i kade mozam da go najdam? Lokacija na ordinacija ili tel.broj. Vi blagodaram.
Се извинувам дали Марковиќ работи претежно со зависности или работи и со други потешкотии. Дечкото за кој прашувам има параноидни напади, чувство дека некој го следи, сака да му наштети и сл. Беше неколку год кај еден психијатар кој не го зеде нег случај сериозно му даде терапија ,па му ја прекинуваше и му велеше можеш да ја пиеш и не мораш оди си по женски пиј си коњак ,што да речам типот го доразболе...а штом престане да ги пие лековите повторно напади. И да додадам овој никаква психотерапија вицови му кажува таму ко ќе отиде ,а го лечеше од пострауматски синдром кој тој стварно го има преживеано ,ама не се работеше на негово решавање...сега е проблем што пациентот воопшто не сака да посетува психијатар и смета дека е глупост даде пијат лекови и дека он е океј ,а ние околу него гледаме дека ситуацијата е многу сериозна....Дали ми го препорачувате овој лекар за ваков случај. Да биде уште потешко дечково тотално не верува на никој и сите ги избегнува...не знам како ќе успеам да го убедам да појде...Се мислам јас да појдам наедна сеанса ова се да му го објаснам па после да се бориме да го однесеме...ако сакате пишете ми и во приватна. Дечкото ми е многу близок и морам да најдам начин да му помогнам....Ти благодам,секоја сугестија е добредојдена
Сменете психијатар обавезно, Маркициќ работи секакви дијагнози, дури и пороци, може и упат од матичен да побарате.