Баш сакав да пишам ама деновиве со обврски не стасав.Браво многу ми е мило што сеуште има луѓе што сакаат да помогнат .Браво штп споделувате.
Дали со др. Карагоцева имате искуство? Одам со гооодини кај една докторка, па сакам да сменам... Ама па ми е шубе да сменам... Нз дал ќе ми тргни на поубо
Vo KALINKA,na privatno,pregled,mislam deka se ceka mnogu ama e vrvna doktorka,ja znam uste od SIMPO,koga rabotese.
Ни еден денар не вреди за кај неа — влегуваш со проблеми, а излегуваш со наредби како да си го уништиш животот, бракот, животот и сл... Дадени од "лиценциран трговец со разочарувања" што дава апчиња како да се бомбони, често погрешни, а понекогаш и за ментални нарушувања пет пати потешки од твоето... додека ти и оние околу тебе веќе не знаат кој си. Тоа не е терапија — тоа е бавно, клиничко убивање на процесот на оздравување, и ако ти е гајле за умот, животот или блиските... бегај. (Од неа, а очигледно и уште многу такви.) - секогаш, преслушај се, преиспитај се што ќе ти кажат, и сам дојди до заклучок, и за својот проблем, а и за тоа што тие ти го кажуваат Можеби на другите им е ок...
Д-р Бранко веќе не работи на психијатрија во пензија е веќе ,инаку ако може да си дозволите преглед во Когниција оди консултативно.
Ве молам препорака за психијатар,мислам дека личноста има сериозна анксиозност на раб со манија,а комплетно негира дека има психички проблем