Здраво. Ве молам препорака за добар психијатар во Скопје, ми треба за блиска личност. Дилемата е помеѓу др. Вера Вајс и др. Грамов.. Ако некој има искуство со нив ве молам споделете или може да ми препорачате други од кои сте задоволни.
Здраво другари. Дали некој има искуство со др Ненси Манушева? Сакам да сменам психијатар па неа ми ја препорачааа.
Здраво,би сакал да Ве замолам да ми кажете каде и' е ординацијата на д-р Жанета Карагоцева и да ми дадете број за контакт.Ви благодарам.
Zdravo, Nekoj da mi predlozi psihijatar shto ne e mnogu skap I da ima shansa za online meeting. Fala vi odnapred!
Здраво,би сакал да Ве замолам за препорака за добар психијатар,кој пред сѐ има добра душа,но и знаење,а да не е многу скап.Ви благодарам.
Здраво, ве замолувам доколку некој може да ми даде препорака за психолог/психијатар со искуство во третирање зависност од коцкање. Ви благодарам многу!!
Здраво, ми требаат дополнителни имформации за доктор Анте Поповски. Не можам да ви пишам приватна порака, ве молам исконтактирајте ме.
Функционира ли сеуште Mindlab- др.Тина одев пред 6години , би отишла пак којзнае како е сега ценовно и можностсо термини
Ќе ве молам дали некој бил кај Наташа Доновска од 8ми септември? Имам закажано за во март. Се борам со големи стравови после несреќни случаеви изминативе години.
Marcikikj Ako e ordinacijata karsi klinika e pred SE za zavisnosti, bipolarnost I adrenaline junkies, jbg ne znam makedonski prevod na ova. Spored mene najdobar.