Не сум јас од Ск и нити познавам ни капитол ни хелио мекида ни ништо Затоа те прашувам да ми кажеш во кои населби се наоѓаат, така бар ќе имам малку ориентација
Хахаха наши сме, па ти. Вака Ова е наспроти Клинички Центар Мајка Тереза. Види на Гугл Мапс. И Хелио Медика 2. Аеродром
Еве нека стои тука може некој ке пребара и ке му испадне ко инфо Др Бјанка од Ремедика Такво незаинтерсирано створење не постое Те гледа како некое теле Џабе фрлени 4100 ден
Здраво,ако може препорака за добар психијатар/психолог,се работи за блиска личност. Години наназад се соочува со анксиозност и панични напади,но со покачена доза на елицеа нападите ги снема но се појави несоница. Сега моментално пие санвал за спиење,но мислам дека претерува со нив,пошто тоа му е како бегање од реалноста. Незнам како да му помогнам,па ако имате некоја препорака за добар психијатар/психолог и совет за пристап за разговор е добредојден. Фала однапред
Zdravo! Bi sakala da prasam dali nekoj ima iskustvo so psihologot Marija Koneska koja se naogja blizu Majcin dom vo Skopje? Gledam deka e pretezno nasoecena kon rabota so deca i adolescenti,megjutoa mene mi treba konkretno mislenje od strana na adolescenti koi imale seansi so nea
ЗОРА МИТИЌ И ЖАНЕТА КАРАГОЧЕВА ( ХЕЛИО МЕДИКА) ТРЕБА ДА СЕ СРАМАТ ШТО ЈА ИМААТ ТАА ПРОФЕСИЈА ЗАВРШЕНО ДА БИДАТ ПСИХИЈАТРИ, ДНО ДНА, НЕ ВИ ДАВАМ НИКАКВА ПРЕПОРАКА, А И НА МАКАТА НА НАРОДОТ СЕ И НАЈСКАПИ, ЗЕМААТ ПО 3000 ДЕНАРИ БЕЗ ОКО ДА ИМ ТРЕПНЕ А СЕАНСАТА ПОСЛЕ ПРВИОТ ПАТ И ТРАЕ И ПОМАЛКУ ОД ЕДЕН ЧАС ОДНОСНО ПОМАЛКУ ОД ПРЕДВИДЕНОТО КОЕ ГО КАЖУВААТ, ЗАТОА ЕДНО ГОЛЕМО НЕ ЗА НИВ ИАКО НА ИМЕ И ПО КОМЕНТАРИ ЧИТАМ ДЕКА СЕ "ЕКСПЕРТИ", ОД МЕНЕ ЕДНО ГОЛЕМО НЕ
Па како така да не знаеш дека сеуште работи без разлика дека е во пензија , или е отишла по втор пат ?
Отидов првиот пат и мислев дека е добар, ми кажа да се вратам за една недела на психотерапија, јас доаѓам човекот ме заборавил а еден час му зборев без прекин, па глумеше лудило дека полека се потсетува хахаха. Најинтересниот дел беше кога таканаречениот "психијатар" почна да р'чи за време на сеансата,а јас глупавиот мислев дека мижи и внимателно ме слуша до дека му зборував а оно човекот дремка го фатило, па ти сега види дали треба да отидиш кај него
Искрено не се сеќавам кој месец бев кај неа, но слободно можам да ти кажам дека тоа е било оваа година и дека ми кажа дека е вратена од пензија поради тоа што многу ја барале и не биле задоволни по другите места ( се испофали малце) , но исто така ми кажа дека заддржала дел од пациентите што ги имала претходно ( не сите) за "жал" ти не си меѓу нив