Мислам дека разговор со психолог добро би ти дошол,чисто да ти се разјаснат некои работи.Јас не сум од Скопје и не можам да ти кажам ама разгледај си во темата.Ако сакаш пробај и со психијатар ама мислам дека не треба да се брзаш,нема потреба.И не и се лути на бившата,ако си ја фатил во лага батали ја ама не мора до толку да се замараш и да мислиш дека сите се такви и да си бараш изговори за да не живееш,нека ти биде убав спомен не препрека.
Здраво, Кажете ми некој збор за Д-р Милутинович?!? Се видов со него на 10 мин. ме праша што како и ми рече ќе се видиме тогаш и тогаш да ти кажам што ќе правиме и колку ќе кошта, и остана на тоа.
Нешто по детално за докторот? што проблем имаше? колку сеанси имаше кај него? Ти благодарам однапред.
Три години патам од панично рајстројство и посетував психијатар. Сакам сега да пробам со психолог кој работи со исклучиво когнитивно-бихевиорална терапија. Препорака?
Ekvilibrijum kaj gradski park ima i psiholog i psihijatar, psihijatarot raboti so KBT....najdobra i najuspesna terapija....ti posakuvam sekoe dobro
Dobro utro i jas imam edna molba, ima li preporaka za nekoj dobar psiholog po moznost da e i psihijatar ????
Ирена во Еквилибриум е супер, само она држи КБТ што е убедливо најдобра терапија. Многу одат кај Сашо, тој држи трансакциона, Каролина од Гешталд мене најмногу ми се свиѓа, а Мими или Марцикич за психодрама. Внимателно бирајте терапевт, ако имате специфичен проблем побарајте која терапија е најдобра за тој проблем, и која вас најмногу би ви одговарала.
Jas od iskustvo vi go preporachuvam psihologot Florian Naumovski,vo drzhavna,mnogu e trpeliv i posvetuva mnogu vnimanie. Voedno prihijatar ne mozhe da bide i psihilog. Za dobar psihijatar imam slushnato za dr. Bajraktarov vo drzhavna isto. Dechki koga i da osetite potreba,idete,ne se kolebajte,za toa i postojat. Inaku cenata vo drzhavna za psihijatar i psiholog zaedno (bez testiranje) e 150 denari. Psihijatarot ve upatuva kaj psiholog.
Zdravo,samo sto se zacleniv gi citam da recsm problemive na clenovive ,a slicen problem imam i jas pa sakav dobar psiholog procitav za Irena od Ekvilibrium samo ne razbrav kade se naoga vo Skopje ili Bitola ako mozi da mi pisite