Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Препорака за добар психолог

Дискусија во 'Психологија' започната од Blue.Butterfly, 8 декември 2010.

1. Bebce1

Bebce1 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2020
    Пораки:
    1.501
    Допаѓања:
    6.412
    А овие што се разговори .мк 800 ден.допишување реално е? Некои и поскапо
    Како е цената лично да отидеш и разговаша?
    За близок ми е.

На Cutiepie1 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Skylar

Skylar Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2019
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    481
    Дали знаете психолог што работи онлајн?Средбите да ги одржува онлајн?

На Cutiepie1 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2018
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    3.253
    Па има како што пишала членката погоре, на разговор...ако фаќаат око

4. ecotte12

ecotte12 Активен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2024
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    64
    Во короната сите работеа онлајн, така што не гледам проблем зашто сега би одбиле доколку тебе така повеќе ти одговара - сепак си клиент
    На разговар.мк апликацијата работат само онлајн, и се нешто подостапни и по цена и по термин, ама имам впечаток дека таму се помлади (помалку искусни) психолози. Еве баш дајте предлог ако имате за некој добар од разговор.мк, во денешново брзо време, пандемии, изолации, финансиски кризи, зависност од соц. мрежи, неизвесност и генерално ниска општествена свест на сите ни затребал психолог, ама тешко да се најде. Кој има 50 евра за сесија од 1 час, а камоли 2-3 во месец. Па на просечна плата од 500-600 евра рачунот некако не испаѓа.
    А сум имала желба да појдам, ете нема да си купам штикли ќе си се средам психички, и сум била на неколку од "најдобрите" во градов, да не ги именувам сега. Не дека се лоши во проценките на крајот на сесијата, ама и не се баш најпосветени по односот се гледа(доцнење, дрскост, пушење цигари и јадење пред тебе додека ти збориш, заборавање на терминот, ѕврцкање по тел за време на сесијата..) пред се зашто и они се свесни дека нема да се видите наредни 3 месеци сигурно и не им се замара, а и кога највеќе ќе ти треба муабети тогаш ќе ти речат чекај уште месец ипол. Ќе дојде терминот, во 60мин. што попрво да збориш. Извинете за тоа што сум малце надвор од темата, инспирирана сум од нивната желба да капитализираат до бескрај. Не дека треба да работат за беспари и они не се криви што во системов мали ни се платите, али за таа пара да покаже малце повеќе ангажман и професионалност - не ќе беше лошо. Почнувам да ги сфаќам тие што сами си се лечат со дијазепами за жал, или пак другата крајност што не верува во психолози и го тера муабетот "само теретана братче". Колку и да им ја почитував професијата, разочарана сум баш од најреномираните.

На Trexane, tambelina, Anna85 и 11 други им се допаѓа ова.
  5. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.764
    Допаѓања:
    11.216
    Па и треба да ги спомнеш кои се тие, за некој друг да не си даде парите без врска.

На ForeverYoung и kozuf им се допаѓа ова.
  6. Makmel

Makmel Активен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2023
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    26
    Дали знаете некој добар психолог за деца или психолог што работи со деца 11 год, би било добро да е од околината на Кочани, Штип или пак препорачајте ми доколу е добар од каде е и колку е сеанса?

7. Cycloastra

Cycloastra Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2023
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    258
    Знаете некој добар психолог што работи Сибити во Скопје. За зависност ми треба. Не е некоја опасна зависност ама треба да се лечи. Не е проблем цената.

Последна измена: 7 декември 2024
    На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  8. kozuf

kozuf Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    626
    Страшно. Те молам пиши кои се, и друг да не се зезне и да си ги даде парите така. И тоа е дел од третманот, за да ти го почитува проблемот мора да те почитува и како човек

9. fri777

fri777 Активен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2022
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    4
    ve molam brojcei cena,FALA <3

10. BilyJan

BilyJan Активен член

Се зачлени на:
    13 мај 2024
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Zdravo, ako moze preporaka za dobat CBT psiholog, fala vi

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Bella •••

Bella ••• Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2020
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    300
    Здраво :) Како да стигнам до Сашо Петковски? На единствениот број што го најдов не можам да го добијам, не постои. Ве молам ако оди некој кај него нека ми пише број во inbox. Фала

12. Biljana0606

Biljana0606 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2018
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Dobar den, dali znaete kolku cini seansa kaj Rdamila Zivanovik?Blagodaram unapred!

13. Vincent

Vincent Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2020
    Пораки:
    602
    Допаѓања:
    298
    Dali e dobar psiholog ?

14. Sopro

Sopro Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2021
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    32
    Здраво денВе молам ако имате искуство со психолог, и доколку имате позитивни резултати од посетата, препорачајте ми некој кој си ја знае добро работата. и која специјализира у средношколски љубовта и како се разочарува у љубовта. Дечко ми се раскина со мене и одма најде друга девојка.
    добро би било да е од Скопје.
    Молам за совет.;(;(

15. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.503
    Допаѓања:
    114.993
    Средношколска љубов ќе преболиш, ќе помине. Не си ставај толку на срце, ако имаш баш потреба од психолог оди давај пари, ама за некој дечко да си ставаш болка на душта аи тоа во средно.. ајде уживај си поарен ќе си најдеш. Ова ти кажува многу постара личност од тебе која поминала многу полоши работи од ова. Сега те боли ти е мачно ама те молам не запаѓај во депресии заради дечко. И на таа ќе и раскине и ќе најде некоја трета.

На GirlLove, BlackNight, anggell и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Sopro

Sopro Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2021
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    32
    Јас повише би сакала со психолог блиску до моја генерација да можам да разговарам со нејзе за советиве. Подобро би се чуствувала да го зборувам со некоја психолошка.

17. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.503
    Допаѓања:
    114.993
    Еве ќе ти кажат овде..

18. Biljana0606

Biljana0606 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2018
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Citam, ja falat, ali me interesira i cenata, sigurno poveke pati bi trebalo da se odi, zatoa prasuvam, ako nekoj ima poveke info...

19. Skylar

Skylar Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2019
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    481
    Јас сега дознавам дека под 2000 ден. не можеш да најдеш психолог.Добро бе разбирам да поскапат цена ама ова е претерано.Како да си дозволиш психолог на таа цена (facepalm)

На АринаАрина, anggell, Biljana0606 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. BilyJan

BilyJan Активен член

Се зачлени на:
    13 мај 2024
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Zdravo, da spodeli nekoj iskustvo so Iskra Trencevska od kognicija ako moze