1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Препорака за добар психолог

Дискусија во 'Психологија' започната од Blue.Butterfly, 8 декември 2010.

1. lili caci

lili caci Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2019
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Дали може да добијам и јас број од Александра Стојановска психологот?

2. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.089
    Допаѓања:
    19.870
    На кој му треба бројче од Александра, слободно нека ми пише порака ќе Ви го дадам. :)

3. Sopro

Sopro Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2021
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    34
    Ве молам ако некој/а добар психолог, и доколку имате позитивни резултати од посетата, препорачајте ми некој кој си ја знае добро работата.
    добро би било да е од Скопје.
    Молам итно ми треба психолог.

4. JasminaL75

JasminaL75 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2021
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Поттикната од прекрасна сеанса која ја имав со мојата терапевтка која ја најдов исто со препорака од овој форум, сакам да ја споделам со вас бидејќи јас имам прекрасно искуство.

Одам активно на сеанса веќе 7 месеци и можам да кажам дека чувствувам огромен раст и промена кај себе.

Млада гешталт терапевтка е и топло ја препорачав на сите во мојот близок круг, името и е Александра јас ја контактирав на вибер преку порака... ова и е бројот така што доколку уште бараш терапевт топло ти ја препорачувам 071 330 793[/QUOTE]
    Ti blagodaram za postov, od tuka doznav za Aleksandra i vekje aktivno odam na seansi kaj nejze. Iskreno prezadovolna sum od nacinot na rabota i od toa kolku mnogu mi pomaga. Sama zabelezuvam deka vekje ima premnogu progres kaj mene otkako pocnav so seansi, ama seuste mi e potrebna nejzinata poddrska. I jas ja preporacuvam na site kako terapevt.

5. Komba

Komba Активен член

Се зачлени на:
    6 август 2023
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1
    Moze li da mi kazete sto pievte?koja dijagnoza imavte?inaku i jas se mislam kaj nea da zakazam