Ве молам ако некој/а добар психолог, и доколку имате позитивни резултати од посетата, препорачајте ми некој кој си ја знае добро работата. добро би било да е од Скопје. Молам итно ми треба психолог.
Поттикната од прекрасна сеанса која ја имав со мојата терапевтка која ја најдов исто со препорака од овој форум, сакам да ја споделам со вас бидејќи јас имам прекрасно искуство. Одам активно на сеанса веќе 7 месеци и можам да кажам дека чувствувам огромен раст и промена кај себе. Млада гешталт терапевтка е и топло ја препорачав на сите во мојот близок круг, името и е Александра јас ја контактирав на вибер преку порака... ова и е бројот така што доколку уште бараш терапевт топло ти ја препорачувам 071 330 793[/QUOTE] Ti blagodaram za postov, od tuka doznav za Aleksandra i vekje aktivno odam na seansi kaj nejze. Iskreno prezadovolna sum od nacinot na rabota i od toa kolku mnogu mi pomaga. Sama zabelezuvam deka vekje ima premnogu progres kaj mene otkako pocnav so seansi, ama seuste mi e potrebna nejzinata poddrska. I jas ja preporacuvam na site kako terapevt.
Здраво, може ли некој да препорача психолог за проблеми со самодоверба, страв или стрес од работа и да ми даде контакт, по можност е-маил. Исто сакам да прашам некој ако ја има користено апликацијата Разговор.мк, како оди начинот на плаќање? Дали е тоа пред сесијата, кога избираш тип на сесија или после сесијата? Избираш термин, плаќаш и чекаш или?
Да не бил некој скоро кај Ивана Хаџиванова, која е цената и за колку време се чека за сеанса од прилика..
Zdravo,dali ima odeno nekoj nekade Psiholog ili pa neznam,pri smrt na roditel za razgovor,ili rabota so traumi,stresovi
Здраво луѓе , дали знате како можам да стапам во контакт со психологот Сашо Петковски доколку имате контакт или нешто премногу ми е потребно ве молам или препорачајте ми кој друг психолог е добар ама навистина добар .Ви благодарам предвремњ .
Никогаш до сега не сум била на психолог, но секогаш кога комуницирам со блиски пријатели ги навредувам поради мојата анксиозност, недоверба на други луѓе и во самата себе, не знам уште колку „во ред е, те разбирам и ти простувам“ ќе можат да ми кажат и денес после иста ваква случка си ветувам дека конечно ќе закажам сесија да почнам да си ги решавам проблемите. Ги читам мислењата овде многу долго време но никогаш немав храброст да ѕвонам. Се мислам за Неокортекс, но ако изберам една ќе треба постојано да работам со неа, не знам која. Не се разбирам доволно добро, од описите што ги читам претпоставувам Ивана или Верица треба да ги барам? Млада сум, се прашувам дали ќе биде во ред да зборувам за проблеми што во споредба со други луѓе кои ги посетуваат можеби моите изгледаат и смешни или глупи.
Да не дојде до забуна, овој број е од друга Александра. Александра Стојановска од Емотива има друг број, и на кој му треба да ми пише слободно порака.
Моја грешка тогаш. Затоа пишувајте и презиме или каде работи, оти све ја фалеа Александра низ темава уназад, мислев за една иста се зборува
Ve molam preporacajte mi dobar psiholog citav vo predhodnite strani za nekoja Aleksandra no ne znam za koja se misli dali moze da mi pomognete
Dobar den, me interesira dali nekoj bil kaj Radmila Zivanovik periodov, i kolku iznesuva cena za sesija?Blagodaram!