1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Препорака за добар психолог

Дискусија во 'Психологија' започната од Blue.Butterfly, 8 декември 2010.

1. Simon4e0507

Simon4e0507 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2023
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    370
    И мене ми треба ..одев работев на себе ..и достигнав ниво каде што седиме си правиме муабет..џабе парите..и на моменти имав чувство дека јас и кажувам на пример реална ситуација ..дека не умее да се стави во моја кожа и да ме разбере дојдов до момент на брак и дете ..и може да ми дава совети од книга нема искуство животно и сето тоа ми нема поента..не знам дали има смисла воопшто да си го губам времето ..и решив да не одам

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MayBabie

MayBabie Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2020
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    4
    Јас со Тијана имам негативно искуство. Целосно погрешна слика имаше равиено за мене од се што и имав зборувано, беше целосно нелогично тоа да го заклучи. Ме прати на психјатар и човекот ми помогна во една сесија многу повеќе одошто таа со месеци.

3. MayBabie

MayBabie Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2020
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    4
    Јас со Тијана имам негативно искуство. Целосно погрешна слика имаше равиено за мене од се што и имав зборувано, беше целосно нелогично тоа да го заклучи. Ме прати на психјатар и човекот ми помогна во една сесија многу повеќе одошто таа со месеци.

На GirlVolley му/ѝ се допаѓа ова.
  4. GirlVolley

GirlVolley Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2020
    Пораки:
    1.522
    Допаѓања:
    3.190

Тијана е психолог….по ова што ми пиша,добронамерно те пратила на психијатар. Драго ми е за тебе браво

5. MayBabie

MayBabie Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2020
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    4
    Не можам да се согласам дека е добар психолог. Говорејќи со психијатарот заклучив дека направила погрешна проценка за проблемот и постојано се чувствуваше како да пробува да ми наметне друг проблем што го немам, а тоа е сексуална ориентација, ЛГБТ теми и итн. На психијатар појдов само еднаш и се почувствував далеку поразбрано одошто сите сесии со Тијана. Денес, после повеќе години, одам кај друг психолог и гледам драстична разлика во искуство, поставување и разбирање.

6. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    6.109
    Допаѓања:
    25.354
    А од доктори барате да имаат животно искуство или како?

7. Simon4e0507

Simon4e0507 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2023
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    370
    Комбинација од двете ..да има достигнато одредено ниво на разбирање и искуство за да може да се справи со секој клиент ..така јас мислам дека е најисправно..можеби грешам ..еве ќе кажам зашто така мислам ..психолог на 25год и на 50 год го нема истото работно и животно искуство и не може да работите на ист начин ....

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.