Форумџика на годината

Препорака за добар психолог

Дискусија во 'Психологија' започната од Blue.Butterfly, 8 декември 2010.

1. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.140
    Допаѓања:
    43.290
    Истото искуство го имам доживеано и јас кај нејзе, кога работеше во неокортекс. Мислам дека имам споделено и тука.
    Дрзок, надмен однос, а јас имав некои 20 години тогаш и понаивна од сега, што ме направи да се чувствувам како да сум виновна што воопшто се отварам пред нејзе, а не да сфатам дека она си е дрска и не е соодветен психолог за мене. Ова беше пред 4-5 години, значи гледам дека уште така си функционира со таков пристап.

На Waverly Raven и Srckata28 им се допаѓа ова.
  2. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    6.187
    Допаѓања:
    26.185
    Не знам за вас ама доволно е некој да касни или нешто друго да му искрсне и да не се извини за да ми дојде да си станам да си одам. Абре колку сакаш имај и мастери и докторати и искуство. Ако немаш основна култура, нема што да ти се доверувам ја тебе.
    Луѓе сме, све се дешава ама другото е до тебе, да надокнадиш.

Луѓе што им е испод части да кажат извини ми се одвратни

На awkey, GirlLove и Mari7 им се допаѓа ова.
  3. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.932
    Допаѓања:
    24.185
    Истото искуство со Александра Стојановска. Од Неокортекс ми ја препорачаа како добар психолог за деца, и ја однесовме сестра ми кај нејзе, бидејќи им верував. Јас не бев присутна таму, ама моите ми кажаа дека „лом“ ги направила, и сестра ми и моите родители кои биле присутни со неа. Многу лош пристап за ситуација која бараше многу нежност и чувствителност. После тоа сестра ми нејќеше да стапне кај психолог, иако до тогаш беше отворена кон тоа и реално имаше потреба. И ден ден се осеќам виновно што однесовме дете кај некој толку дрзок и имавме контра ефект заради моја препорака.

На awkey му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.862
    Допаѓања:
    14.864
    Јас со Јасмина немам добро искуство.

Мислам сум пишувал и претходно на форумов, пред неколку години.

Женава не знаеше што прави на сеансите. Ти и кажуваш едно, таа постојано се префрла на друго, како да се учеше на мене, многу беше контрадикторна. Воопшто не ми се допадна и најважно никако не ми помогна.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  5. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    1.395
    Допаѓања:
    4.493
    Многу ми е жал за сите што го имате ова искуство со Александра. Јас до сега сум немала вакво искуство со неа, ептен сум позитивно изненадена од колку ми се погоди ама пак сметам дека е индивидуално. А за доцнењето, и мене еднаш ми доцнеше и ја прашав дали има причина што ги кратиме сеансите, и ми кажа нема, не забележав дека почнавме покасно и следниот пат кога бев си почнавме регуларно и завршивме регуларно. Сега во јануари имам закажано меѓутоа е онлајн па ќе видиме како ќе е.

На ani23 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ani23

ani23 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    981
    Допаѓања:
    1.448
    И јас мислам дека е индивидуално со кого ке кликнеш ,ама да дозволам некој да ми крати време големо НЕ,ќе барам одма автоматски да останам повеќе за тие закаснети минути.Ех,ама тоа го кажувам сега што имам часови и часови на психолог.За државните е баш како ќе им се ќефне,не касненње од 1 саат на термин ,туку и на недоагање и изгубен ден.

7. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.721
    Допаѓања:
    17.714
    На државно, 30 мин, јас нз како ќе функционирам.

Пробав минатата недела.

Ама ќе си се префрлам на приватно. Ќе си дам поќе пари. То е.

На ani23 му/ѝ се допаѓа ова.