Препорака за добар психолог

Дискусија во 'Психологија' започната од Blue.Butterfly, 8 декември 2010.

1. eliesaab

eliesaab Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    5.255
    Допаѓања:
    17.933
    Во врска со подвлеченото, мора и она да врати со истото, па ти да анализираш после кому му било понепријатно. И ова е само плус показател зашто се мизерни. Ај да не спамам.

На BlackNight, Intergalactic и Adidas888 им се допаѓа ова.
  2. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.571
    Допаѓања:
    34.080
    Не ми требат мене тие пари, нека и се наздравје.

Не, јас нема да анализирам ништо, јас и пратив пари за она да сфати шо направила, плус и голема порака и оставив, со делче од мојот живот. Ништо лошо не и реков, освен дека е зината за пари.

На Mumoftwo30, Intergalactic и eliesaab им се допаѓа ова.
  3. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2018
    Пораки:
    1.760
    Допаѓања:
    13.180
    Топла препорака за Марија Стојкоска Василевска- Есенција.
    https://esencija.mk/за-нас/

1500 беше сесија пред неколку години, сега може да е поскапена ама повеќе од 2000 мислам дека не би требало да е.
    Плаќањето е на трансакциска после сесијата, никогаш немав уплатено унапред.
    Немаше закажување и уплата на повеќе сесии одеднаш, на крај на тековната се договара терминот за следната, ако сакаш секако.

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Aleksandar 111

Aleksandar 111 Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2025
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    29
    Jas i pishav na nea 2100 e za 50 minuti ima nula iskustvo i demek parite se za donacija
    I kazhav deka e skapo za psiholog bez iskustvo da naplaka kako iskusen psihoterapevt i plus nema nikakva garancija za donaciite i vishe ne mi odgovori

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Aleksandar 111

Се зачлени на:
    10 април 2025
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    29
    Jas se imav dogovoreno so nea 1000 denari e seansa I mi reche deka ima tri diplomi od Italia Anglija holandija isl
    Plus e profesor po logija filozofija i etika
    I mi otkazha dental mislam demek kerka i e bolna i mi reche utre ke ti pisham chim zavrsham so chasovi toa beshe petok i ne mi pisha vishe
    Inaku i jas ne veruvam deka ima diploma za psihoterapevt
    No ne mozham da tvrdam takvo neshto

На ani23 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.571
    Допаѓања:
    34.080
    Да, и мене толку ми бараше кога се чувме, повеќе јас зборев неголи она. Како изгубена ми делуваше малку.
    Ај фала бого се отарасив навреме.

7. ani23

ani23 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    1.138
    Допаѓања:
    1.835
    Значи за иста особа збориме ,има ќерка точно,видов на профилна и слики ,ај да кашжам дека е лажга и преварант и со име Е. .Мустафа ,зошто па да кријам и да лаже некој?Нешто има учено ама дека е психолог не е,и тоа дека е професор во училиште ми е нешто матно и сумниво многу.Може да е членка на невладина организација .они само собираат пари од Е,У,.образуваат жени божемски ,помагаат и перат пари.Едно е да не ти се свига психолог ,од било која причина, друго е да изиграва доктор за ментални проблеми и живот.

На JoyJoy му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Aleksandar 111

Се зачлени на:
    10 април 2025
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    29
    Profesor e sigurno bidejki i Dr lugje kazhuvaat deka im bila klasna no dali e psiholog ili psihoterapevt toa ne znam mislam deka ne e
    Jas ja prashav mi reche imam tri diplomi italija holandija i anglija mislam demek i ima i magistratura i site mozhni diplomi
    Plus predavala i italijanski i plus chuvala kuchinja kade shto bila na crna lista zaradi losha grizha demek ubivala machela isl
    I plus e obvineta deka zima mito za ocenki ili za nekoja komisija kade bila chlen
    Sve ova ne e dokazhano
    No deka e profesor e profesor toa sum ubeden

Последна измена: 3 јуни 2026
  9. Aleksandar 111

Се зачлени на:
    10 април 2025
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    29
    Saka ona da se uchi so poskapa cena od drugite so nula iskustvo ne e nitu psihoterapevt I so seansa od 50 minuti
    Jas i kazhav za nejzino dobro no ocigledno se naljuti
    Za da bidesh dobar psiholog treba prvo da bidesh vo tek so realnosta ne e za 500 1000 denari razlika

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ani23

ani23 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    1.138
    Допаѓања:
    1.835
    Добро професор нека биде ама тоа не е ПСИХОЛОГ или ПСИХОТЕРАПЕВТ,Тоа значи ПРЕВАРАНТ И ЛАЖОВ.И за аферата со животни знам,мислиш толку луге ке се жалат БЕЗ ПРИЧИНА?Што има врска ако е прософерка кога е НЕЧОВЕК,и треба да се пријави во КОМОРАТА НА ПСИХОЛОЗИ ,зошто да ги оцрнува сите што ја работат оваа работа?Ех ова сега ми текна со пријавата ,лажно претставувување и НУДЕЊЕ МЕДИЦИНСКИ УСЛУГИ.Ова е казниво и со закон.Постојат деца и луге со големи ментални нараушувања,не само анксиозност ,панични ,и депресија.Треба да ги СОТРЕ НЕКОЈ ШАРЛАТАН ?Малку им е судбината нивна.Од кутење на се во наша МАКЕДОНИЈА,дојдовме до овде.Не сум од тие,трај си и опрости .ова е СЕРИОЗНО ???Не размислува некој вака ко мене ???

На Intergalactic и eliesaab им се допаѓа ова.
  11. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    6.480
    Допаѓања:
    28.928
    Ја не знам зашто уопште губите време на вакви што очигледно се измамници.

Со извињење вака ама ако за други не можеш да познаеш дали се стручни, за вакви апла можеш дека немаат ни диплома, така да некад и сами сте криви.

12. Aleksandar 111

Се зачлени на:
    10 април 2025
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    29
    Jas iskreno razmisluvam da idam vo komora na psiholozi da prasham za nea bukvalno uspat mi e sekoj den pominuvam od tamu

13. Aleksandar 111

Се зачлени на:
    10 април 2025
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    29
    Ovaa zhena e rusinkana shto zivee vo makedonija i e taze psiholog ne znachi deka e prevarant no drugata shto e profesor mislat vo karev ne sum siguren site mislam deka lazhno se pretstavuva dva razlichni slucai se

14. Aleksandar 111

Се зачлени на:
    10 април 2025
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    29
    Imam diplomirano vo Italija specalizacija Rusija magisterski Holandija.....ova e nejziniot odgovor taka da ne znam kako mozhe da se proveri da ne greshime dusha da ne iskochi ima stvarno 3 diplomi

15. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    6.480
    Допаѓања:
    28.928
    Дечко на толку други психолози, ти се заебаваш со некои шо бог знае кои се и од каде се, што не знаеш прво ни дали тоа завршиле, особено па вакви експерти у сВе.
    Провери на страната на комората дали имаат лиценца, барем тоа можеш.
    А со ваква работа нема играње, колку што може да ти помогне, толку може и да те сјебе на полошо.

16. Aleksandar 111

Се зачлени на:
    10 април 2025
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    29
    Deluvashe kako seriozna zhena i se prestavuvashe kako golem vernik ne e rabota deka nema drugi psiholozi tuka ednostavno mislev deka e kvalitena lichnost koga ja vidov na Facebook
    Posle iskochia site raboti deka mozhe nema diploma deka zima mito deka machi zhivotni isl shto seushte ne znaeme dali e vistina
    Shto se odnesuva do rusinkata sakav da dadam shansa na nekoj psiholog shto se uchi

17. ani23

ani23 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    1.138
    Допаѓања:
    1.835
    Проверив во комораата на психолози,такво лице Елвира МУСТАФА,немаат во регистар.Вонајдобае случај може да биде коуч,ама она се претставува психолог со дипломи од секаде.Реално само преварант.После да не биде да ги хејтаме сите психолози што навистина се тоа што се.

На JoyJoy и Intergalactic им се допаѓа ова.
  18. Aleksandar 111

Се зачлени на:
    10 април 2025
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    29
    Treba da se prasha shto ako ima diploma od stranstvo bidejki ona site diplomi vika I se od italja holandija i anglija
    Dali mozhe toa da se proveri

19. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.575
    Допаѓања:
    46.316
    А каде сте ја нашле женава за да ѝ платите за терапија кога јас не можам никаде да најдам јавен профил од нејзе каде ги рекламира своите услуги?

На JoyJoy му/ѝ се допаѓа ова.
  20. sino.o.oka

sino.o.oka Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2020
    Пораки:
    841
    Допаѓања:
    4.072
    Читајќи ве језа ме фати. Многу, многу треба да се внимава со психолози. Јас би ви рекла истражете добро пред да закажете кај некој.

Еве топла препорака, иако веќе има погоре споменато. Александра Петровска од Наратива.

Првата сеанса е запознавање. Во врска со плаќањето може да те почека. Ова од искуство кажувам.

На JoyJoy и ani23 им се допаѓа ова.