Se reklamira na grupa na Facebook anskioznost panichni napadi Vo komentari pretezhno im pishuva na lugjeto
И зошто наоѓате луѓе кои се рекламираат во групи на фејбсук, без притоа да имате никаква информација за дали се валидни стручни лица?
Nikoj ne ochekuva deka se prevaranti Ne sakam da imam predrasudi prema lugjeto Inaku site se reklamiraat na Facebook
За секаква услуга, се знае дека тоа што е легитимно ќе си има своја страница или во најмала рака профил каде што ќе бидат наведени квалификациите и ќе можеш некаде да провериш дали е валидно или не. Во коментари на фејсбук се знае дека сигурно нема професионалец да се рекламира. Не е ништо чудно што scammers наоѓаат начин да измамат толку луѓе, кога толку лесно верувате. Плус, наставник во средно по филозофија не може да е и психолог, освен ако не завршил два факултети. Барем за тоа видете која професија кои предуслови ги бара.
Profesor po etika filozofija i logija plus predava italijanski i chuva kuchinja Inaku na nejzinite objavi vika sertificiran psiholog Vo poraka mi pisha Imam diplomirano vo Italija specalizacija Rusija magisterski Holandija.....ova e nejziniot odgovor Taka da ne znam
A pa deka ovie so diplomive se eksperti. Znaes kolku godini iskustvo treba da ima za da bide strucen?
На Фејсбук и јас можам да кажам дека сум доктор и психолог и адвокат и ситепичкематерине. Дај бе не бидете наивни.
Здраво, Да споделите/препорачате некој добар психолог во Скопје.Со пристапни цени и што има ефект од сесиите.
Иначе, мислам има официјална страна на Комора на психолози. Е таму ќе се види кој е што е. https://komoranapsiholozi.mk/
Ne znaeme dokolku nekoj ima diploma od stranstvo kako da proverime Slucajno od komora na psiholozi da ne se samo od makedonija tie shto studirale
Ацика пријави ,бе дечко ,мажу што и да си!!!На лица со потешки заболаувања ,не ансиозност и панични што скоро секој ги има ,дали си свесен колку може да наштети ?Може да наштети и на нас ајде да кажаеме ние фунционираме,работиме ,учиме,ама ако дојде некоја со дете стварно болно ,мислиш дека ваквите таа ке ги врати???Луѓе од очај идат и по бајачки,не па некој што се претставува СРТРУЧЕН,ДИПЛОМИ,СТРАНСТВО.Па за од странство и јас можам да ствам една убава лажна копија од некој универзитет со златна рамка обесена на зид.Ете многу мразам преваранти,во секоја работа ги има,од чистачка до доктор,или некој да се претставува како свештеник како што има во мое мало ,и продава икони и крстови.Сега на секој начин се заработува.Сум видела еден во ЦЕНТАР,кај РАМСТОРОТ, дечко на 25 години,со жилет си го сечеше стапалото да крвави ,правеше повреди и просеше пари.Секој ден помнивув пешки на работа сабајле,пладне или навечер и го гледав истиот човек.На тие што просат не давам пари,ке им ги земат,можам да купам храна,јадење,млеко. пари никако,на алкохол ,и дрога ги трошат,децата и животните што ги користат најжално ми е.Она кога ќе видам цигански коњ,душата му ја вадат дур е млад и после ке го остават да умре или оди во золошка кај лавовите.
Ke prijavam no ti me pretekna Planot mi behse da idam vo komorata i tamu da prasham Apsolutno smetam deka e opasno No vikam da ne sudime nekoj bez dokaz
Не е така,ако има повеќе пријави,ке расчистат побрзо,и ќе се ангажираат побрзо да истераат до крај,ако има повеќе поплаки.
Ne me znaesh mene jas dodeka ne dobijam odgovor ke prashuvam nonstop Ako ti si prijavila do ponedelnik mora da ti kazhat Pochekaj do ponedelnik pa ke vidime Mozham da ti dadam nejzin broj chim imash prijaveno da I se javat od komora vo ponedelnik sabajle i ona da otide so diplomite vo taftalige kaj olimpiko Dokolku oni vikaat ne mozhat da ja najdat kahzi im deka imash broj i deka sakash odma da se reshi sluchajot
Е добро де, наставник во средно по филозофија. Тоа не е психолог. А во порака може што сака да ти напише, затоа велам дека прелесно верувате на луѓе.
А зашто воопшто се замараш? Ете и стварно да е психолог, не мора да биде она, имаш сто други, место да се занимаваш имала, немала, кога вака не можеш да најдеш од прва. Јас мојана чисто од љубопитност со гугл ја проверив кога ми ја препорачаа, најдов дека има лиценца, има и водено проекти, работилници и тако даље и не ми требаше повеќе, башка и ми се чини член е во комората, или не сум сигурна ама не беше некоја анонимус.