1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Препорака за добар психолог

Дискусија во 'Психологија' започната од Blue.Butterfly, 8 декември 2010.

1. Peperutka 30

Peperutka 30 Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Moze da mi kazete za koj doktor se raboti I negov kontakt? Blagodaram

2. Mika 90

Mika 90 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2015
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    98
    Здраво феминки. Најпрво би сакала да ви посакам среќна нова година и среќни празници. Да бидеме здрави, среќни, позитивни, хумани и се она што не ни се исполнило лани, да го реализираме оваа година :)
    Инаку би сакала да прашам препорака за добар психолог. Анксиозна сум и добивам панични напади. Се плашам да живеам, а немам некои причини за тоа. А сето ова е проследено со несвестици, ладна пот, тахикардија... од нигде никаде ми се појави.
    Доколку сте имале слични проблеми како моите и ви помогнал некој, ве молам да ми го препорачате.

3. stefi556

stefi556 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    362
    Дали некој/а може да ми препорача психолог или психијатар во Охрид или Струга?

4. dzverce008

dzverce008 Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2015
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    95
    Здраво форумџии.
    Дали некој има искуство со др.Павле Павлов? Би го препорачале? Имам потреба да одам на психолог или психијатар (незнам каде треба поточно), па би сакала некој да ми каже искуство позитивно/негативно со овој доктор.

5. Sahlene

Sahlene Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2015
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.220
    Препорака за добар психолог

Имам посетувано психолог, еднаш, па ако има потреба ти закажуваат и наредни терапии. Г-ѓа Вера Цуракова од Скопје и што знам, можеби ми помогна малку :D

6. Fanija S

Fanija S Нов член

Се зачлени на:
    12 јануари 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ти препорачувам да се обратиш во Сега и Овде-кабинет за психотерапија,кај Мирјана, 1000-1500 ден.се наплаќа од час. Држи се , не си сама,јас поминав низ слично искуство,сега е се во ред. Тоа е само состојба која се надминува со мала помош од стручно лице.

7. Fanija S

Fanija S Нов член

Се зачлени на:
    12 јануари 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
  8. *симона*

*симона* Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    моментално се соочувам со истиов проблем како твојот и несакаам да ја трпам оваа состојба моментот кога ке надојде тој страв и читајќи од интернет сватив дека тоа е анксиозност кажи ми како се справи?дали посети психолог ако да. кој?

9. Miro91

Miro91 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2015
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    63
    Тоа е центарот за млади позади Симпо на кој мислиш ти. Одев кај една постара жена која беше малку заостаната со начинот на размислување, а една исто постара русокоса жена беше душа од жена. Таа втората беше многу добра :) до душа само еднаш бев ама пак имам малку потреба од психолог :) за жал кај нас е малку табу тема и срамотно ако речеш дека одиш на психолог, а не знам ни зошто е така.

10. nen007

nen007 Нов член

Се зачлени на:
    6 февруари 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво! Дали некој има искуство со терапевтскиот центар еквилибриум,колку е сеанса кај нив? или можеби некој да ми препорача добар психотерапевт во Скопје?

11. vljubena-izgubena

vljubena-izgubena Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Prof. Dr. Dijana Belevska

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Nalayan

Nalayan Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2015
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    245
    Сеуште не добив препорака за добар и бесплатен психолог. Ве молам девојки и момци препорачајте ми што е можно побрзо! Почнувам да се справувам со напади на анксиозност, па потребно ми е советување како да ги надминам. ;(

13. pretty kitty

pretty kitty Активен член

Се зачлени на:
    25 декември 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Дали некој знае добар психијатар во гевгелија?

14. Mandarina 7

Mandarina 7 Нов член

Се зачлени на:
    15 март 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Здраво девојки. Гледам дека давате препораки за добри психолози/психиатри, но јас сакам да ве прашам за совет/препорака за мојот проблем. Се борам со анксиозност веќе неколку години, но сеуште немам најдено решение на проблемот. Ме интересира вие кои сте го имале истиот проблем да ми препорачате психолог/психиатар што има работено баш со такви случаи. Јас имам одено кај Катина, во центарот за Ментално здравје, позади Симпо пред 4 години и многу ми помогна, но никако од корен да исчезне проблемот. Се враќа периодично посебно кога имам тежок период и знае ептен да ме дестабилизира, а одам на работа, излагам од дома, имам обврски што морам да ги завршувам. Ве молам за одговор. По можност препорачајте ми доктор што работи со сини картони и што работи и втора смена за да не мора да излегувам од работа. За детали можете да ми пратите порака. Поздрав

15. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.329
    Дали за кај психолог треба со упат од матичен? И кажете некој добар

16. Simona0909

Simona0909 Нов член

Се зачлени на:
    18 април 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    A koja e cenata Viki privatno, ako mozes da mi pises vo inbox? ti blagodaram :) Za kaj doktor Irena prasuvam

17. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.290
    Допаѓања:
    163.524
    Дали можи да ми предложите психолог во Бт, по можност со адреса или број на кој можам да контактирам?
    Благодарам однапред <3

18. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    Девојки, имам да ви препорачам добар психолог во Скопје.
    Која сака нека ми пише, ќе и дадам податоци, да не изгледа како реклама тука.
    Слободно пишете ми.
    Работат само приватно, не знам како идат точно цените сега, ама вреди да се јавите.

19. DivineFM

DivineFM Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2014
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    122
    Ај ако сакаш пиши ми

20. Gshfte

Gshfte Нов член

Се зачлени на: