1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Препорака за добар психолог

Дискусија во 'Психологија' започната од Blue.Butterfly, 8 декември 2010.

1. ani23

ani23 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.844
    Александро што да ти кажам,ако си бил на многу различни места ,не 20 пати кај еден,што да кажам, ќе ќутам..............?
    И ни еден не ти се погодил ,па размисли.Може ти треба и психијатар не само психолог.Најдобро е напоредно.Не им љубомори толку и не ги хетај ако немаш конкретна причина.Јас прва застанувам зад тој што не работи добро,и обратно зад тие што се способни.Плус не е само во дипломите сега секоја може да има диплома од факс,важно е искуството,не она мериш титули и позиција.Не оди повеќе АКО НЕ ВЕРУВАШ ВО НИВНА ПОМОШ на никој,мене ми се арни,за другите јавно ќе казам,кој не го бива.

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    4.069
    Допаѓања:
    15.528
    Да пријави во Комората на психолози на РМ!

Не сум сигурен дали можи анонимно, но нека оди да се информира. Ваквите “професионалци” не заслужуваат работа со луѓе.

На Munchmallow20 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Aleksandar 111

Aleksandar 111 Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2025
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    31
    Сум бил и на психолог и на психијатар
    Не љубоморам едноставно реално ги гледам работите
    Ти дадов примери
    Ако мислиш дека медицинска сестра вреди 30000 со одговорност а психолог со нула одговорност 300000 тогаш за што збориме
    И што и да се случи нема да одговара
    Така да треба да живееме во реалноста секој да добие колку што заслужува
    Реалноста е таа инаку кој сака нека иде да проба
    Психолог стана помодарство стана кул идам на психолог да работам на себе
    Јас кај тие што сум бил што се водат за врвни психолози на најголем дел би им одземал лиценцата и за без пари не би отишол пак а не да давам 2500 денари
    Тие пари не се алал
    Имаш алал и арам
    На забар идам и тоа на дупло поскап од другите
    Секој денар го заслужуваат ич не жалам што плаќам повеќе ама да ќутам на нешто што не е исправно нема