Не најдов посебна тема за добар ДЕТСКИ психолог, па ќе пишам тука... Доколку на некого му треба помош во справување со детски проблеми, однос дете родител, проблеми при растење, тргнување во училиште, различни стравови и слично, можете во ЛП да ми пишете, ќе ви дадам контакт. Советувањето се закажува и не е скапо, а досега покажало многу добри резултати кај мои блиски кои имаа доста проблеми со детето, затоа и го препорачувам психологот...
Може ли некој психолог од Велес да ми порачате, многу депресија ме фаќа сакам малку да ми олесне оти мислам напад ќе добијам, срцето ќе ми пукне
Барам психијатар, не психолог. Значи психијатар бидејки треба и лекови да пијам, а психолог нели не препишува. Како помала одев едно време на психијатар, ми постави дијагноза растројство во поведение и емоции. Ми препиша асентра и уште едни други лекови но не ми текнува како се викаа. Мајка ми сметаше дека не треба повеќе да ги пијам и по некое време преќинав. Од тогаш има поминато неколку години. Мене навистина не ми е добро, не можам нормално да функционирам. Затоа, доколку познавате да ми препорачате некој добар психијатар (од Скопје)кој навистина би ми помогнал би ви била многу благодарна. И да работи државно бидејќи финансиски не стојам многу добро.
Јас бев кај него, пред добри 5-6 години. Не работи тој само со деца? Идев кај него некое време, поточно моите ме носеа, имав 13 години.
Ne, negova specijalnost se adolescenti, kolku sto razbrav ti si taa vozrast, iako si bila mala no sepak dali besehe zadovolna od nego?
Искрено не бев баш задоволна а ни моите. Се после толку години сфаќам дека не можам сама да си помогнам. Ќе видам како ќе биде.
1418 stom e taka nemoj da odish kaj nego, najvazno e da imash doverba vo dr. ima edna dr. Ljubinka Spirkovska vo 8-mi edna prijatelka odeshe kaj nea i beshe zadovolna..isto so upat s eodi i kaj nea
Можам да ти ја препорачам мојата докторка, Јасмина Степаноска, во 8ми Септември работи. Може да ти закаже матичниот доктор на Мој Термин.
2 години. Има, ама и јас сум послушна, не се праам абдал да оставам лекови кога ми е арно 7-8 месеци пиев лекови иако немав веќе никакви симптоми, ми рече да не се лажам и да си пијам. Сега веќе не пијам, но веќе не се ни плашам, знам дека ако пак почнам да се притресувам, има чаре!