Психологот не препишува апчиња! Значи не дава терапија со лекарства. Кај психолог на психотерапија се иде за разговор, познатото лекување со разговор. Мислам дека не работат преку фондот.
Бев кај психијатар ама само ме ислуша на 5 мин и апчиња ми даде,морам и на психолог да одам оти не бива само со апчиња
Да ја побараш Павлина во Бутел. Ај за ден два ке пробам да ти најдам бр за да си закажеш Уствари сеа ке ти побарам. Работи со фзо
Ве молам ако знае некој од вас добар психолог во Битола да пише тука или во лп .. за добар разговор да си ја олеснам душата, зашто во последно време имам некои пречки иако немам никакви лоши трауми. Здрав човек сум.
Дали има некој да ми препорача добар психолог или психотерапевт во Битола. Ми треба многу не можам никако да најдам. Ја прашав матичната и таа не знаеше да ми кажи да ме упати.
@LanaSGirl @Hristina33 Еве ова сега само го најдов, си викам да одам тука. Ако најдам уште нешто ќе пишам, можеби и некој друг ќе пиши во меѓувреме. едит: Не знам дали се добри, ова е единствено место шо го знам.
Фала ти и јас ова го имав најдено на нет само. Се мислев да одам долго време на психолог, ама се премислувам цело време. Зошто не можев да најдам барем неколку да одлучам за негде да појдам. Во битола одењето на психолог е како табу тема. Ќе појдам утре или задутре во психомедика па ќе ти кажам☺
Може да ми кажете некој добар психијатар? Не психолог. Не знам кај да идам, за месец дена нема да бидам во државава три месеци и сакам пред тоа пак да отидам на психијатар ама не сум задоволна од таму кај што идев порано.
Што мислите за ова? https://www.facebook.com/psihologhadzivanova/?fref=ts М-р Ивана Хаџиванова, слушнал некој за неа - искуства?
Имаш пофалби или критики? Да ги побарам на фб дали ќе ми вратат.И кој доктори се ако можеш те молам имињата да знам кого да барам.Фала.