Препорака за добар психолог во Скопје 100 ден е преглед и разговор ама со плави картони! Убедливо меѓу најдобрите психолози во Македонија!
Препорака за добар психолог во Скопје 1000 или 100 денари? Јас можам топло да ја препорачам Вера Јовановска. Ординацијата е мислам кај парк, се вика Equilibrium. Не станува збор за психолог, туку психијатар.
Препорака за добар психолог во Скопје јас никогаш не сум била на психолог, а во последно време нешто ме тера одвнатре да одам, само што проблем ми е што не сум во Мк туку мажена сум во друга држава, а разговор на мојот јазик си е најдобро и не знам што да правам
Препорака за добар психолог во Скопје не знаев во која тема да го поставам прашањево не дали знае некој дали може да помогне психолог во ослободување на срам или во зголемување на самодоверба?
Препорака за добар психолог во Скопје 100 денари е, сигурно И тоа д-р Милутиновиќ е невропсихијатар, а не психолог и фамилијарен човек...Срце е...
Препорака за добар психолог во Скопје јас знам одличен психолог работи во Симпо зградата, се вика КАТИНА ПАВЛОСКА жената е феноменална....инаку тоа е центарот за ментално здравје за деца и младинци и е државна институција работат со плави картони но секако ви треба упат од матичен доктор.... искрено ви ја препорацувам жената и верувам дека ќе ви помогне...поздравче ако ви треба усте нешто прашејте ме слободно....
Препорака за добар психолог во Скопје може да ми препорачате некој психолог кој не наплаќа многу да работи со тинејџери и слично за некои онака секојдневни проблеми и проблеми со самодоверба и слично?
Препорака за добар психолог во Скопје Јас бев кај др-милутиновиќ, за почеток и не ми остави некој впечаток (што не значи дека не е добар, само треба малце време да се запознаам) а и после долго време повторно заказува средба...
Препорака за добар психолог во Скопје I jas planiram da odam,pa kje vidime kako kje bide. Vo sekoj slucaj mislam deka e popametno da se razgovara so medicinsko lice za se sto te maci otkolku da se prepricava na kafe muabet so drugarki,komsiki ili ne znam sto. [mod-kirilica:1paqm7ab][/mod-kirilica:1paqm7ab]
Препорака за добар психолог во Скопје Докторот работи со сини картони само со жителите на Скопје. Не го разбирам овој момент, или имаш склучено договор со фондот или немаш. Како и да е, доколку не живеете во престолнината ни, а сакате да го посетите лекарот, подгответе си 1800 денари. БДВ, го препорачувам Др. Ортаков, врвен психијатар со меѓународни признанија. Спојлер Моментално работи во Систина, посета чини 1500 денари
Општи прашања Колку пари е сеанса кај приватен психолог? Овие у државно не ги бивало мн. А мислам дека очајно ми треба.
Препорака за добар психолог во Скопје Доктор Дијана Белевска е исто добар психолог, но мислам дека работи само приватно. Има ординација во Лептокарија, а наплатува 1500 од час.
Препорака за добар психолог во Скопје познавате ли некој добар психолог во прилеп или во битола со приватна ординацја?
Препорака за добар психолог во Скопје А дали оваа цена од 1800 денари важи и за студенти кои не се од Скопје, а студираат Скопје
Препорака за добар психолог во Скопје pa najcesto da bidejki site imaat privatni ordinacii i se krijat bidejki nesmeat da rabotat i drzavno i privatno
Препорака за добар психолог во Скопје Јове Хаџиевски, ние цела репрезентација имаме третман кај него, јас сега за сега сум задоволна. Ако некој сака број, можем по ЛП да му пишам. Работи во Битола и во Скопје
Препорака за добар психолог во Скопје Ми треба психолог за зависности некаде низ Скопје, и сакав да прашам дали прави некаква разлика што сум малолетна за да закажам посета.