Препорака за добар психолог во Скопје? Немам проблеми, но би сакал да си направам разговор со психолог...
Девојки ве молам препорачајте ми псохолог. Ми треба да одам заедно со мајка ми, да средиме некои работи, да поработиме на односот (секако ако е заинтересирана). Може воедно да ми пишете локација, контакт и цена. Благодарам однапред.
Јас се мислам меѓу Бојана Стојменовиќ и Ивана Хаџиманова. И јас сакам за разговор, да ме насочи и советува. Јас со Бојана само еднаш успеав да се слушнам на телефон и сакав кај неа да одам ама некако се разминавме со термините. Можеш и двете да ги најдеш на ФБ за локации и телефон, а за препорака и јас чекам да ми сподели некој искуство. Цената и е од 1200 - 1500 ден од час. Според мене Бојана ми изгледа онака "помека" особа, а мене ми треба некој онака да ми "мавне некој шамар" да се освестам . Доколку имате искуство некој споделете
Препорака за добар психолог во Охрид? Некој кај што веќе сте биле имате позитивно искуство итн... многу ми е потребен а несакам да биде разочарување кога ке отидам да се осеќам уште полошо