Здраво, најдобро е да отидеш кај психотерапевт, ако има потреба за психијатар ќе те препратат. Поздрав
Има многу разлика ако идеш на психолог и вака на форум да разговараш со психолог. Тоа сепак е твоја одлука дали ќе идеш. Ама многу е различно да разговараш со психолог со големо искуство. Јас студирам психологија.
ЈАс одев кај него и да ти кажам воопшто не сум задоволна.Ми утна терапија,одев го молев да ми смени и ништо од тоа.Отидов по препорака од една девојка од групиве , колку го исфали као он и господ.Мене воопшто не ми помогна.
5ка, јас со нејзина помош почнав да пребродувам многу тешка психолошка бариера, мислев дека никогаш нема да се случи тоа. Ја препорачувам, докторката е трпелива, љубезна, многу образована.. си ја знае работата.
и јас сум во потрага по психијатар во Охрид.Доколку имате/познавате некој ве молам за препорака и контакт.
Сакам да ве прашам дали случајно некоја од вас знае како се движат цените во Гаспар Центарот за психофизичко здравје, за една психотерапија?
Има Македонка во УСА која има дипломирано постдипломски студии на психотерапија со што работи како психотерапевт таму и е многу препорачана. Врши и психотерапевтски услуги и life coaching, се во зависност од симптомите и нивиниот интензитет. Може да се контактира преку емаил или на нејзината страна www.innsaeichicago.com , а се се одвива преку Skype или FaceTime секако со максимална дискреција. П.С Ми кажаа дека е добра и со дечиња, искрено само пофални зборови слушнав за девојкава и во план сум да ја исконтактирам.
1200 ден за 1 саат. Јас воопшто не бев задоволна од Бојана, голема нестручност и добар маркетинг, тоа е се од мој психолог-Бојана.