Kakov sovet bi dobile ako se pozalite deka licnosta koja ste ja sakale najveke od se sega bulvalno be nervira so samata pojava ??
Дали направил нешто или не, дали ти си се сменила, немате исти цели и планови, или мљацка кога јаде, причини безброј. Ти треба да си одговориш.
Животот ми е хаос, ако има некој психолог да ми пише малку да поразговараме, зашто имам бебе и нема на кого да го оставам за да одам на разговор
Закажав термин за онлајн советување кај Бојана од Мој Психолог, дали некој има искуство со онлајн советување и како се одвива? Дали таа ве прашува нешто или вие сами си кажувате? Баш сега прочитав погоре дека некој не бил задоволен, а јас баш имав добри работи слушнато за неа.. Се надевам дека јас ќе имам добро искуство со неа
Додека правев гел-нокти детална изработка рачунај минимум саат време на другиот стол до мене беше видна и искусна жена од областа на психологија и на телефон држеше сеанса додека и правеа педикир, одговараше тешки глупости и тоа пак тоа исто и повторуваше на личноста која ја советуваше. Има многу психолози кои се искомерцијализирани преку социјални мрежи и гостувања по емисии. Еве јас дотичнава ја знам од емисии и имав високо мислење за неа. Ама пак по ова што го видов/чув јас лично од неа никогаш не би побарала помош во оваа област. Види и пробај кај Бојана ама муабетот ми е не очекувај премногу. А сеансата и е 1200?
Е ајде Јас се запрепастив. А кога дојде моментот да и прават по педикирот маникир и буквално бевме една до друга се слушаше се што зборува личноста од другата страна на телефонот. А маникирката ништо не и рече па претпоставувам ова и е редовна пракса на ценетата стручна личност
Како бе така? Тоа е крајно непрофесионално однесување и непочитување кон самата личност која има проблем и бара помош . Искрено доста високо мислење имав за неа . Иначе да, 1200 е, се надевам дека нема да бидат залудно фрлени пари.. Ќе пишам искуства..
Не е за Бојана конкретно, ќе напишев да е кај неа. А за оваа па по лик од телевизии ја знам не ми текнува името, ама ќе погледам видеа па ќе пишам ако ја препознаам.
Само ќе ви препорачам на сите со анксиозно растројство две книги, и ќе ве замолам да не го занемарите ова што го пишувам, едноставно дозволете да потрошите екстра 20 фунти во животот, ама овај пат нема да пробате да ја средите, ќе ја остајте сама да се среди анксиозноста. Јас нема да зборувам што и како, еве ви два патокази, две книги од човек кој 10 години гадно СЕ БОРЕЛ со анксиозноста и конечно живее нормален живот А life at last и А life at last and beyond од Paul David, слободно можи да ми коментирате откако ќе прочитате што мислите. Ја има на Amazon преку Kindle reader vo elektronska verzija.
Здраво, дали познавате некој психолог што зборува турски јазик? Ако да, ве молам пишете ми порака. Итно ми е. Благодарам!