Здраво женски, дали ќе може да ми предложите добар детски психолог во Скопје, се работи за 4 годишно дете.
Институт Алтернатива. Имаат и обуки за родителство, барем имаа пред короната, едукации и советувања во оваа насока. Секако, располагаат со психолози и психијатри со кои може да остварите индивидуален пристап. Најубаво, проверете ја нивната веб страна и профилот на фб, може ќе ви одговара на потребата.
Имам разговарано со неа преку телефон, и многу ми се допадна пристапот, инаку не сум во Скопје и ја немаме посетено. Овдешниот психолог што е на државно многу ми помогна и полека го надминуваме проблемот.
Здраво, сакам да прашам дали има некој информации дали и каде имаме едукација за трансакциска анализа? Јас сум (наскоро) дипломиран психолог и размислувам за каква доедукација би сакала да имам во сферата на психотерапија. Фала.
Zdravo na site, Momentalno sum prva godina zapisana na fakultet, vekje dobri nekolku godini se boram so depresijata, no vo posledno vreme mi stvara poteskotii vo ucenjeto u sekojdnevniot zivot. Se budam nautro i mojata prva pomisla e edvaj cekam da dojde vecer za da spijam i da zavrsi denot. Vekje se cuvstuvam umorno i ne sum povekje vo gimmazija za da go pominuvam sekoj den na toj nacin. Odvaj gi dovrsuvam odgovornostite i poradi bilo koj (semeen) problem vo sekojdnevniot zivot se osekjam deka se raspagjam. Se osekjam kako polovina covek, studiram nadvor od MK, tamu e preskapo i zatoa Ve zamoluvam od srce, da mi predlozite dobar psiholog vo Skopje (ili Veles, Kavadarci) Koj/a e LGBT+ friendly. ve zamoluvam da nema diskusii vo vrska so mojot identitet, moite covekovi prava ne treba da bidat tema na razgovor. Vi blagodaram za sekoj sovet, sekoja pomos - ostanete dobri
Можеш online преку апликацијата разговор.мк Таму има опција да провериш кој психолог за што е и да си закажиш сесија.
Здраво, Би сакала да прашам препорака за добар психолог. Имам многу несигурности и анксиозност. Сестра ми ми ја препорача Селма Јашари, дали некој има искуство со нејзе? Добредојдени се и препораки за друг добар психолог. Фала ви однапред
Здраво на сите, видов дека на апликацијата на разговор.мк сега може анонимно да побараш совет. Кратко го опишував проблемот и потоа тоа анонимно се споделува до лиценцирани психолози. Тие ти одговараат на кратко и често нудат бесплатна консултација. Линк до апп: https://razgovor.page.link/app