Nema takov.Osven ako sakas nekoj sto vcera zavrsil skolo i e bez iskuststvo,praktikant.NAajevtieno i dobro nema pod 1000 den.
Препорака за добар психолог на државно во Скопје? И доколку ви е познато, дали мора упат или може и без упат?
Мора упат преку мој термин барем за првиот пат, а потоа ќе се договарате како вам ви одговара. Предлог конкретен немам, барем кај тие шо сум бил не ми оставиле добар впечаток, не сакале многу да навлегуваат во проблемот/проблемите и најчесто работат приватно и ми нуделе да отидам на приватни кај нив за подолги сеанси и нормално многу повисока цена. Евентуално разгледај некој од Клиниката за психијатрија, евентуално Ангелина Филиповска.
Тоа може да е само дипл. психолог кој работи или на спортска медицина или е приватно ангажиран од некој спортски клуб. Кај нас во МК за спортска психологија нема ни правец (ни предмет), не па специјализација.
Здраво женски Ми треба препорака за добар психолог бо Скопје за самодоверба, страв од искажување на мислење и страв од јавен настап
Dali imate i preporaka i broj za kontakt od nekoj doktor koj moze da mi napise recepta za antidepresivi?
Zdravo, Dali ke moze nekoj da mi preporaca dobar Psihoterapevt koj ima iskustvo so resavanje na zavisnost od droga, alkohol, kocka .. ? Itno mi e. Fala
Здраво. Знам дека е поставено прашањево претходно ама ајде ќе го поставам и јас. Дали имате предлог за добар психолог во Скопје каде можам да одам преку матичен?
За преку матичен не знам, ама за добар добар Бојана Стоименовиќ Петревска. За презимињава не сум баш сигурна види на фб и инста има акаунти со називот Мој психолог. Исто така доста добра е и Тиана Ивановска, и таа има акаунт на инста Себе сложувалка - се вика. За цена поевтина ти е мислам оваа втрората варјанта. Иако нема во денешно време евтини психолози нема барем не за наш стандард