Здраво.Детето ми доцни со говорот.Ќе одам кај Тања Зорчец на детска клиника.Дали има некој искуство со докторката?За овој проблем.
so onlline sesii nie imame eve iskustvo i mislam deka e mn ubavo i polezno za sekoj,konkretno rabotime so paiholog od Neokerteks-Mia Kostovska i sum prezadovolna
Najdobar ,nema da pogresis ako otides ,strucen i profesionalen.Ja razbira srzta na rabotite,preporaka.
Zosto tolku odbivnost ako nekoj ti kazuva deka si lekuvanje toa ne e navreda,toa e mislenje,Tocno mnogu luge se za psihijatar ili psiholog i toa e realnost.,da ne bese taka site ke imavme sovrseni brakovi ,deca,dobri odnosi na rabota,ama mesto toa imame nervozi,nesonici so denovi,stravovi od sekoj tip,plus koronava kapak na se.Zarem nekoj ako ne se lekuva i ne pie lekovi i odi na razgovor mislis li deka e pozdrav mentalno i fizicki od drugite?Epa ne e ,samo se soocil so stravot i sramot i osuduvanje od okolinata za mentalni problemi i prezel odgovornost kon sebe ,isto kako sto bi otisol na zabar da vadi zab.Toa sto clenkata otisla i ne i se pogodil doktorot,ne znaci deka nema strucni psihijatri i psiholozi isto kako sto nekoj ginekolog,nekomu odgovara,nekomu ne ,i go menuva.
Ја препорачувам психотерапевтката Тиана Ивановска. Предобра е во својата работа. Мене многу ми помага. Можете да ја исконтактирате преку инстаграм страницата @sebeslozuvalka
ve molam predlozetemi dobar doktor na dedomi mu e dijagnosticirano alchajmer znam nema lek no kolku tolku da mu se pomogne od Bitola e inace
Немам искуство со оваа апликација. Но, на непроверено закажав со една жена онлајн и само јас зборев она ме слушаше. Никаков совет не добив.Ужас беше. Иначе еден психијатар од овие разговор мк ми пиша во лп дали сакам да учествувам али јас после толку разочарувања не сакам ако сакаш можам да ти го пишам во лп па да си видиш со него детално.
Јас за мене си знам веќе, ама еве може на членкава да и помогне не знам. Нека си види сама дали и одговара.
Препорака за добар психолог каде веќе некој бил кој се соочува со слични проблеми.. нарушени односи во долга врска ( нарушена комуникација, импулсивност и големо разочарување ), а би сакала и да поразговарам за здравствени проблеми и проблеми со самодовербата.. Би ви била ептен благодарна
Ќе ве молам, некој искуство со психолози Соња Угриновска и Фики Гаспар од Гаспар центар за психологија? Работат на проблеми со адолесценти и ми ги препорачаа во центарот. Гледам Фики Гаспар е секојдневно по утринските програми, па дали некој бил досега на сеанса со еден од психолозиве, да сподели искуство. Инаку цената е сосема ОК во споредба со другите психолози, 1200. Ви благодарам однапред.
Предлог психолог (од Скопје) кој има директен пристап на решавање на проблемот и не врти одоколу? Цена до кај 1500. *Само не препорачувајте такви од разговор.мк.