Ми треба помош за мене и синот кој е скоро 30, не женет, финансиски независен, живее со мене. Има ОКП, во последно време неќе без мене надвор, не сака стручна помош... Буквално сме ко рогови во вреќа! Константно е расположен за расправање и не му е битно за што.
Дали некој ќе може да ми препорача добар психолог od разговор.мк кој работи со анксиозност? И како се движат цените општо? Фала ви.
Има апликација на телефон ,,разговор мк ,, имате психолози можете таму да побарете стручна помош. Имавме неколку сесии со Искра Тренчевска Ивановска но не сум многу задоволна од неа.
Здраво, Дали може да ми пишете како да стапам во контакт со Елена Џебр , и каде се наоѓа ординацијата ? Немам инстаграм, а на фб не можам да најдам некои информации. И доколку имате искуства со неа , ако можете да ми пишете
Нема ординација.Работи само онлајн.Мислам дека веќе не прима пациенти бидејки е пред породување.Последно ми рече дека до мај ќе раб и оди на пауза.Инаку е одлична.
@LiliBoz @kristina.k искрено, секогаш има некој околу мене. Може глупо е ,ама сакам лице во лице разговор, без да внимавам дали некој ќе ме слушне. Ама ќе прашам, фала ви