Дали во неокортекс има некој кој е послободен со термини и дали сте задоволни? Ивана Хаџиванова има слободен термин дури во јуни, а сакам почесто да одам на терапии. Или да ми предложите некој од кој сте задоволни и има термини.
Дали некој има одено кај Радмила Манчевска? Како сте задоволни од неа? Дали знаете колку е цената на една сеанса?
И мене ме интересира за како сте задоволни од другите психолози во Когниција, кај Тина многу се чека термин. Исто ако имате предлог и други психолози за когнитивно бихејвиорална терапија во Скопје слободно предложете
Jas bev kaj Vera Tipko samo ednas i od prviot razgovor odma me proceni i mi pogodi terapija. Posle za zal se iseliv vo druga drzava za brzo vreme i prodolziv kaj drug psiholog. Samo znam deka e prilicno mnogu skapa, mislam nad 3000 den i e prva sesija, posle po 2500 den od sesija.
Премногу е педесет евра за сесии, кај психолог не е терапија и мора да биде редовна и во подолг континуитет за да биде успешна. Затоа многу луѓе не ни помислуваат да се грижат за своето ментално здравје со психолошка помош. Тешко дека некој може да одвои сто евра месечно. По европските земји се плаќа толку.
Ололовска тупи со космос и филозофии мене не ми помага. Митиќ е супер и практична ама многу тешко термини кај неа а и во последно време станала фушерај и и е гајле. За Живковиќ незнам.
Високи се цените за наш џеб за било која приватна здраствена услуга, за жал. Ова е глобален проблем на цел наш здраствен систем. Кој нема пари нема ни опција да оди приватно, само државно може да си дозволи.
Zora Mitic e mn dobra, ama ona poise psihijatar e, mene mi se dopadja baska mn ja falat dobar psihijatar bila
Струмица, Кочани или Штип некој нормален психолог, по можност да не е 60годишен на кого и земјата му е коцка? Или некоја институција да се занимава со брачно советување? На страна оние државните брачни советувалишта..
Dali pomaga konkretno za anksioznost, raboti so gestaldt, a jas citav deka kognitivna najvekje pomagala