Zdravo. Gledam deka povekjeto barate preporaka za dobar psiholog. Ako nekoj seushte bara slobodno pisete mi vo poraka ke vi dadam brojce. Toplo ja preporacuvam, od srce.
Zatoa sto ne mozam broj javno da napisham. Samo sakav da pomognam. Ako nekoj ima maka ke pishe, znam kako e, go imav istiot problem so anksioznost so godini.
Па можеш име да пишеш, кој сака ќе ти побара број или ќе изгугла. Вака, муабетот никому не е од помош, личи на цена у порака.
Како мислиш некој сериозно да ја сфати твојата препорака ако е у инбокс? Тоа е моето мислење, несериозно е на ваква деликатна тема.
еден период работеше бесплатно, сега милсам дека е околу 800 ама не сум сигурна. Слободно пиши прашај си ја
Работи и работат ( дека се повеќе психолози таму) со физичко присуство а и онлајн, мислам дека преку камера ако не се лажам. Друго шо те интересира, јас не дека сум поупатена ама горе доле сум запозната во овој предел
Nema ,za 30 minuti sto ke kazes samo da otvori karton ti pominalo vremeto,ova vazi duri i za deca so mentalni vrodeni problemi.Bi sakala da ima ,ama nikoj ne se pofalil dosega.
Nekoj da predlozi dobar psiholog stvarno mi e premnogu potreben a nemozam na privatno da odam.. mnogu golema depresija imam pocnav da se grizam ke poludam veke bilo kakov so kartoni ve molam
Ќе одиш кај матичната и таа ќе те посоветува и ќе ти закаже. Кога веќе ти е итно, најубаво со доктор да се консултираш.
Јас имам. @ani23 и не е пола саат и по 45 мин ме задржувала. Одам со упат плаќам 80 денари и тој месец колку што важи упатот одам уште неколку пати. Јасмина Јонуз пол.Мвр. Прекрасна е и премногу се труди.
На било кој психолог ќе ти направат тест за нивото на депресивност ако е големо препраќаат на психијатар. Имаш термини секогаш слободни за психолози.