Здраво! Дали може да ми препорачате добар психолог што работи со сини картони? И ако можете да споделите ваше искуство. Итно ми е, благодарам.
Здраво, дали може да ми препорачате добар психолог што се занимава најмногу со ниска самодоверба, нарушена исхрана?
Zdravo Dali nekoj I'ma so pozitivno iskustvo so psiholog koj mu pomognal da gi nadmini anksioznost I panicni napadi bez lekovi ,so razgovor normalno da se Boris samiot,ako znaete I nekoj dobar vo bitola mozi da mi preporacate Ili pa nekoj sto raboti online
Dobra e Tiana, mislam bese imeto, gazdaricata. Jas bev kaj niv, rabotat vo stan kaj Nova gimazijata, ne im e sredeno kako ordinacija, tuku kako nekoj kaj doma sto odis ali vo uslovi na samec koga zivee. Sredinata za rabota ne im e dobra, ali kako psiholog e mnogu dobra. Podobra opcija ti e online
Ми треба психолог за 30 годишен маж кој има ненормален однос со родителите. Го газат, понижуваат, не го почитуваат, не го вреднуваат, а тој нема ништо против тоа, односно смета дека тоа не е толку страшно. Без самопочит е само кога станува збор за нив, за други луѓе не. Препораки и совети?