Апликацијата Разговор.мк не работи. Знаете што е проблемот. Ако не кажете некој психолог во Скопје. Ми треба за малку подршка за откажување од пушење и некои проблеми со сексот.
Да ми препорачате некој добар психолог во Скопје. Ако има некој на државно што е добар навистина би било подобро, не би можела за тоа да издвојам некоја сума пари периодов. Ама навистина да е добра и да сослушува, до сега не сум била па не знам како ќе биде за да се отворам, а сакам буквално се што ми е тешко да си кажам
Добро, небитен е инвентарот. Ако ми е гајле за инвентарот, немам потреба од психолог немам некоја мака. Туку ги прашав јас за тинејџерка, една цена е за сопственичката друга за вработените. Детево е комплицирано интелегентно, збунето, а во секој случај многу попаметна е од мене. Не знам, јас сум беспомошна, дали да одам со опција сопственичката или и другите се доволно добри?
Дечки, предложете ми добар психолог во Ск но стварно да се замара со пациентот а не од ред да помине. Инфо, некој што посетувал и му помогнале…
Здраво, Ќе ве молам дали може да ми препорачате психолог од себе сложувалка? И да споделите искуство? И цена доколку знаете колку чини сесија. Ви благодарам
Pisav pogore, Tiana e super, 1500 den sesija e kaj nea. Do dusa jas samo ednas sum bila, ali mi ostavi dobar vpecatok. Kaj gimnazijata NOVA imaat prostorii, mislam deka raboti i online.
Здраво! Не можам доволно да ви ја препорачам Каролина Костадиноска. Се наоѓа во близина на гимназијата “Орце Николов”. Една сесија чини 1800 денари но вреди секој денар. Ми има помогнато со OCD, депресија и анксиозност. Буквално ме врати меѓу живите. Посетувам и групна терапија која ја води токму Каролина и сум презадоволна. Ако ви треба било каква помош, ве молам не се двоумете. Толку е љубезна и толку се грижи за своите клиенти што едноставно заминувате со насмевка на лицето секој пат. Има огромно искуство и секогаш знае што да каже и кога. Најнајнајтопла препорака Комплетно LGBT friendly, без никакви предрасуди <3
Психолог Надица од мозаик советувалиште ја добил некој некогаш на телефон? Недела дена не можам да ја добијам
Ако тој нема ништо против тогаш значи дека он нема проблем туку тој што мисли дека треба да му биде проблем Значи подобро барај психијатар за тој што мисли дека треба да му смета на тој 30 годишен маж.
Си имаат подлабок проблем луѓето како семејство, сега овој 30 годишниов тоа го пренесува во својот брак. Не станува збор за мене и не сакам да продлабочувам.