Zdravo.Potreben mi e navistina dobar psiholog ili psihoterapevt koj se grizi za pacientite.Ve molam od iskustva preporacajte mi nekoj.Imam anksioznost i zgolemena depresija, koristam tableti veke dve godini zepira i demitrin, no nikako da se izboram so ova cudo
Здраво Дали некој може да сподели искуства со психолог Александра Миличинска - нова приказна за себе? Ви благодарам
мозеби веке имам пишано во темава, не паметам,,меѓутоа повторно ке замолам некој ако мозе да ми препорача некој добар психолог/психијатар кој се гризи за пациентите како што напомена членката погоре,имам проблем со адаптирање на промена, мозеби звучи смешно и чудно, но поради тоа само така си тупкам во зивотот во едно место,,мозеби е анксиозност,,не е битно само сакав да замолам за информацја за некој психолог со кој што сте имале позитивно искуство,, благодарам
Ne e cudno niti pak smeshno.Istoto go cuvstvuvam i jas.Adaptiranje na nepoznato mesto,strav od neuspeh,nesamodoverba i red drugi raboti.Podobro e da zapocnes so psiholog ke ti pomogne.Zatoa i jas baram psiholog koj navistina ke mi pomogne, ne samo da pominam od red
јас имам па сасвим друг проблем,бргу се адаптирам али и многу работи брзо ми здосадуваат,од утре почињам и јас со психолог па ќе видам како ќе бидам после вие неколку ужасни месеци
Дечки, пишувајте како сте задоволни и контакт од психологот. Да не лутаме и да фрламе пари кај некој што му е само времето да помине и да си наплаги. Знам дека за жал ги има и такви.
Hii, imam slusnato deka kaj Komercijalna Banka vo K.Voda imalo dobra zenska psiholog/psihijatar. Dali nekoj poznava i kako pominal dokolku e bil ?
за зависности треба и психијатар во комбинација со психолог ,Неокортекс побарај на нет имаат фантастични психолози
Здраво, дали некој имал искуство со Ивана Хаџиванова од Неокортекс? Гледам дека таму работат и ЕМДР терапија, дали имате искуство со ова кај Ивана или кај друг психолог?
Дали сте имале искуство со другите психотреапевти во Когниција, освен Тина бидејќи нема термини во следните месеци?