Ne i pravev falbi nego ja preporacav mene mi e ok. Ako vekje imas iskustvo sto ne e za pofalba obrazlozi kazi ni da znaeme mislam deka nema loso
Zdravo, dali moze nekoj da mi kaze iskustvo so psihoterapija od sebeslozuvalka i kako se dvizat cenite?
Здраво, некој да ми предложи психотерапевт што работи после 17ч и би сакала да е со физичко присуство (и да напоменам да не е повеќе од 1500 сесија)
Препорака за некој добар психолог (по можност ако има на државно, ако не немора) кој што знае да сослуша и не осудува. Главно за разговор ми треба, да си искажам што ми тежи.
Драги членки ве молам препорачајте ми добар психијатар или психолог што е навистина стручен во областа со преметувања во исхраната- анорексија и булимија??? Напоменувам добар и стручен, бидејки навистина имам посетено побеќе и некои не ја разбираат прпблематиката и целиот тој зачаран круг и не можат да помогнат. Не знам веќе како да си помогнам☹☹☹ предолго трае ова .... Очајна сум што секако пробувам и на крај како да морам пак се прејадувам неконтролирано и повраќам. Не можам повеќе не сум јас ова, не се препознавам, многу сум слаба и искрено се загрижувам многи и за животот и за иднината Ве молам за совет и помош??