Океј е да се отиде на психолог за да си искажам се што ми е тешко?и ако се расплачам пред неа.(глупо прашање можеби ама не сум била никогаш) Перидов многу ми е тешко. Мислев ќе прекине како поминува времето ама мене ми станува се потешко. А немам храброст да разговарам со некој друг мислам дека ќе ме осудува. Значи ми треба некој да ме сослуша и подели совет.
Јас порано мн се стегав и се правев силна и пред психологот и задржував во себе. И сфатив дека треба да си се искажам и исплачам и пред него/нејзе, некогаш знам дури и пред блиска особа да го напрам тоа. Ни чудно, ни смешно.
Океј е. Јас чим влегов во собата за разговор бев полна со солзи и прво плачев па потоа почнав да зборувам. Они се на тоа навикнати. Таа соба е наменета да се исплачеш и да ти олесни. На психолог се зборуваат и секојдневни проблеми и тешкотии и посериозни проблеми, немај гајле и отиди.
Здраво, ве молам за препорака за добар психолог во СКОПЈЕ. Специјализира во трагедија на тинеџерски љубовта. Благодарам однапред.
Извини што ти се вмешав во разговорот со други ама мислам дека покрај ова што мислиш дека ќе помогне,би било исто паметно да го слушаш/слуша доктор Жарко Костиќ-мотиватор..незнам дали има и некои други стручни звања ама човекот е прекрасен и добар познавач на човечката душа...држи и онлајн предавања на инстаграм и на фејсбук...за во Скопје...
Заборавив и да ти спомнам, истиов човек оди и на тв 24 ми се чини секоја сабота и недела од околу 11:00 ли така нешто беше ама не ме фаќај за збор....
Океј е, јас бев два пати кога немав некој проблем туку ми беше тешко и си разговарав и плачев Не те осудуваат они, напротив те поттикнуваат да се искажеш.
Можеш да ја побараш Дора Попова Узуновски. Јас исто имам ќерка што е тинејџерка и скоро бевме кај неа. Пристапот и е директен и асертивен и погодува во целта ептен. Уште одиме кај неа.
Дали имате слушнато-користено за капки,soul healing drops,гледам имаат убав опис на помош при состојби?
Дали би можеле да ми препорачате добар психолог што работи на семејни проблеми? Освен Ивана од Неокортекс.
Zdr kollku chini muabet so, online psiholog? I nekoj dobar da mi preporacate mislam deka pretezno bea mladi ali nema vrska toa valjdaaa
Dali moze psiholog, da pomogne vo izlekuvanje na traumi od detstvo? Ili kade da se obratam? Imam cudni problemi vo glava, svesno si vleguvam u problemii, na krajot se kaam...
Здраво женски, дали некој бил скоро на сеанса во Неокортекс да сподели искуство и која е цена на една сеанса?
Јас бев и добро поминав со Ивана, платив 2000 денари ама ме извести дека од 1 октомври ќе биде 2500 денари сеанса.