Тоа е глумење поради некаква познатост и реклами и паметните треба да заобиколат и да си извадат упат за државен психолог.
Dali tie na drzavno slusnav zemale 300 denari ii 500? nekoja takva mi treba ne sum pri pari za na privatno
Дај кажете кој е најарен од Скопје за КБТ терапија и тоа сакам да пробам. Оти мислам дека гештлад некако многу ме напна...
Има многу, приватните се малце поскапи, Ивана е добра ама претера со цените 2500 ден. Елена Џебр исто, ама слободно од наредна година, се е полно до крај на година и поише, Тијана од Себесложувалка..
Не е проблем толку за парите, ми треба некој што не е до толку зафатен со термини ама да си е добар во работата. Тијана со што работи?
Ми беше чудно на страната на Себесложувалка за закажување ми даде да си изберам датум и време, ми стигна меил дека е закажано, дали е толку лесно или имам направено некоја грешка?
Дали некој се соочил со ситуација на претерано сонување ,посебно ист сон и притоа работел со психилог ?Го слушав подкастот кај Елена и ми отвори уште повеќе прашања.Прашањето ми е ,добар психолог што работи со ова